Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przykład z przed godziny, kupiony przedmiot za 128zł i dostawa paczkomat (bez smart) 8,99 , dział z prowizją 12%
128zł +8,99 / pobrane 12% prowizji od przedmiotu i wysyłki 16,44ZŁ
I teraz dodatkowa prowizja od oferty wyróżnionej, pobrane 8,22zł czyli pobrali ponowną prowizję od kosztu wysyłki w wysokości 50% tego co już pobrali
PROWIZJA OD KOSZTU WYSYŁKI WYNOSI 18% od ofert wyróżnionych w moim dzialo
Gwarantuję, że allegro się nie odezwie !
serio te wyróżnienia tyle dają, że warto płacic 18% prowizji od całości ??
to 1/5 towaru, a gdzie podatki i inne koszta ?
Kto zarabia wiecej ? @gartdeco1 czy allegro ?
@gartdeco1 z tego co pamiętam, prześwietna Pani ekspert o tym wspominała, że przy wyróźnionych tak to działa, więc promujcie i płaczcie - od dzisiaj taki jest nowy slogan tego portalu.
Internet zapłonął. Nie wiem czy dopiero teraz sprzedawcy się obudzili? sprzedaje okazyjnie ale Allegro już mnie nie skusi żadną promocją bo zawsze będę myślał że jest w tym jakiś haczyk. Trzymam kciuki za sprzedawców
wczorajsza moja sprzedaż .... artykuły warte 57 zł + wysyłka paczka w ruchu 9,60( już dodałem 12% dla Allegro) wraz z wysyłką 66,60 zł PROWIZJA - 14,88 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drogie Allegro ! już zamknąłem wszystkie aukcje ! Dziękuje
i jeszcze ... gdzie jest formularz kontaktowy ???? teraz to nawet nikt nie wyjaśni tych kosmicznych prowizji ....
Zrobiło się jak ze słynnymi pożyczkami typu chwilówka -10 punktów do wiarygodności😞