Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę zrobić wysyłki, bo pojawia się komunikat: "Nazwa firmy nadawcy jest za długa. Zmień lub dodaj adres w Książce adresowej Wysyłam z Allegro."
Zmiana lub dodanie adresu nic nie pomaga 😞
@pa-wor czy mogę poprosić Cię o podesłanie zrzutu ekranu z widocznym błędem? Bardzo pomoże w rozwiązaniu problemu.
@pa-wor Dziękuję, sprawdzimy to i gdy tylko otrzymamy informacje w Twojej sprawie, wrócimy do Ciebie z odpowiedzią.
Identyczna sytuacja, tylko przesyłka przez nowy formularz Allegro One Punkt
Wysłałem przez stary formularz.
Pozdrawiam.
@pa-wor @Templar78 @FalaPlanty Spróbujcie ustawić adres domyślny w nowej książce adresowej. Nazwy Waszych firm w ustawieniach Allegro są za długie, a to stamtąd zaciągamy dane jeśli nie macie uzupełnionego adresu w książce adresowej w Wysyłam z Allegro.
sytuacja Identyczna - zmieniłem nawet wpis w książce adresowej i usunąłem starą nazwę i dodałem nową. Cały czas zasysa stare dane. Wysyłka działa tylko przez stary formularz
Mam ten sam problem zmieniłem dane na krótsze było dobrze przez kilka dni i ponownie jest że Nazwa firmy nadawcy jest za długa. Zmień lub dodaj adres w Książce adresowej Wysyłam z Allegro. Poradził sobie z tym ktoś.
@chmielna12 @10sklep Możecie przesłać zrzuty ekranu, na których będzie widać, że mimo wprowadzonych zmian, problem nadal występuje? Żeby nie upubliczniać danych, wyślijcie je na adres spolecznosc@allegro.pl.
zmiana w książce adresowej nic nie daje - wygląda jakby cały czas zasysało stare dane
@chmielna12 dziękuję za zrzut! Czy możesz podesłać jeszcze jak wygląda to w książce adresowej w nowej wersji? Czy ustawiliście tam skróconą nazwę jako adres domyślny?