Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na wstępie proszę pracownika allegro o niezwłoczne zablokowanie użytkownika [edycja]
Jest to nowe konto, które zamawia przesyłki na pobraniem na cudze adresy - właśnie przyszła do mnie taka paczka, której nie odebrałem.
Sytuacja taka zdarzyła mi się pierwszy raz jako odbiorcy, natomiast jako sprzedający jestem ofiarą takich żartów dość często, zwłaszcza pod koniec grudnia i stycznia miałem trochę takich przypadków.
Może to czas, żeby allegro wróciło do jakiejkolwiek weryfikacji użytkowników, żeby takie boty czy bezmózgie dzieci nie mogły się tak bawić kosztem sprzedawców?
@TrafficMarketing wszystkie konta zostały już przez nas zablokowane. Oczywiście możesz zgłosić tę sprawę policji, na ich wniosek udostępnimy wszystkie informacje na temat tych kont.
Kupujący do założenia tego konta użył nawet mojego numeru telefonu, czyli rozumiem że nawet tego nie weryfikujecie poprzez SMS z kodem?
Zdradzę pewną tajemnicę: on za chwilę założy kolejne konto
@la_nika Oczywiście, moja uwaga odnosiła się nie do przestrzegania regulaminu, co raczej do tego, że nie będzie żadnej weryfikacji nowych użytkowników (a kiedyś była)
@SpeedyGonzalezz meksyk na tym allegro się dzieje