Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro codziennie przenosi mi oferty do lepiej według nich pasującej kategorii co nie jest prawdą. W rezultacie w tej kategorii mam zdublowane aukcje po 5 razy nawet. Kategoria zupełnie nie odpowiada temu co sprzedaję co powoduje że spada mi sprzedaż. Ofert jest tak dużo że nie nadążam ręcznie tego poprawiać. Problem został zgłoszony i pomogło na chwilę, dziś znów to samo. Przeniesiono ponad 50 ofert z kategorii pudełka bo faktycznie jest przedaje do kategorii obrazki,ramki,odciski co nie ma nic wspólnego z moim produktem.
Jestem bezsilna.
Borykam się z podobnymi problemami. Przy wystawieniu akcji Allegro wymusza podpięcie pod aukcję która nie jest poprawna. Edytuję dane aby się zgadzało. Po kilku miesiącach odpinają z katalogu i zamykają aukcję. Dłubanina pracochłonna i strata czasu.
@pryzmat_art Widzę, że prowadzisz już korespondencję z doradcami w zgłoszeniu numer 49189780.
Korespondencja sie urwała , brak odpowiedzi i wyjasnienia.
@pryzmat_art Cześć, sprawdziłem Twoją ostatnie zgłoszenie 49189780 i ostatnia odpowiedź jest ze strony doradcy 03.02.2025 o 20:13.
Tak jak Pani Doradczyni zaleciła, jeśli zauważy Pani, że obecna kategoria produktu jest nieprawidłowa proszę zgłosić sugestię zmiany w formularzu "Zgłoś błąd w produkcie". W ciągu 24h powinna pojawić się decyzja o akceptacji lub odrzuceniu Pani sugestii.
To wy powinniście widzieć zdublowane oferty ja nie mam czasu przy takiej ilości aukcji ręcznie wyłapywać te które źle przenosicie.
@pryzmat_art Allegro zawsze wie lepiej, i zawsze ma rację - nawet jeśli nie ma to najmniejszego sensu.
Kiedyś miałem świeżo wydane katalog monet 2 euro. Wystawiłem je w kategorii w tymi monetami, gdzie szły jak woda. Zarabiałem ja, zarabiało i Allegro. Niestety, następnego dnia jakiś muł przeniósł je do "bardziej pasującej" kategorii z literaturą numizmatyczną, gdzie oczywiście nikt tego nie kupował. Po kilku próbach wytłumaczenia, że w kategorii z monetami opisanymi w katalogu sprzedają się 10 razy lepiej dałem sobie spokój i następnych już nie zamówiłem, bo pracownik Allegro uparł się działać na zasadzie "na złość mamie odmrożę sobie uszy".