Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
Podczas próby wygenerowania etykiety Allegro Przesyłka polecona poprzez "Nadaj przesyłkę" pojawia się poniższy błąd:
"Błąd przetwarzania
Podana szerokość jest za duża"
Jak można rozwiązać ten problem?
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
PS. Wpisuję szerokość mniejszą niż wymagane max. 6cm.
@Look__Book zdaje sie że te 6 cm to grubość koperty ( wysokość) . Zmień inny parametr 🙂
@_Likos_ Z tego co pamiętam to od początku te parametry są pozamieniane 😊
@Look__Book Nie zapomnij zaptaszkować na dole "Przesyłka polecona firmowa", bo policzą jak za paczkę.
Ja zawsze w poleconym piszę wymiary 20/1/15 i było ok. Też dostałem komunikat, że szerokość jest zbyt duża.
@Look__Book Cześć. 🙂 Podaj mi proszę numer tego zamówienia i prześlij zrzuty ekranu z widocznymi uzupełnionymi parametrami 🙂
U mnie ten sam problem. Mimo podawanych różnych wymiarów, ciągle wywala błąd.
Od rana mam ten sam problem, Allegro ma znów problemy techniczne z WYSYŁAM ALLEGRO, w żaden sposób nie można nadać przesyłki poleconej Allegro
@Look__Book @Amazon-Case @MULTI-LUX @Lasercut4u @nasztuki_store @nalepkovo dziękuję za sygnały — zgłosiłam tę sytuację do Działu Technicznego. Wrócę do Was z odpowiedzią. Proszę o jeszcze chwilę cierpliwości.
Dalej nie działa, powtarza się sytuacja z poniedziałku.
Pojawia mi się komunikat że złe wymiary paczki mam ,wpisuje prawidłowe i znów to samo
@ITProCars, podasz numer tego zamówienia i załączysz zrzut ekranu z komunikatem?
numer zamówienia
7f9ee1a0-5f98-11ed-9593-13d94eeba869
@ITProCars, czy mogę Cię prosić o zrzut ekranu z kolejno wykonywanych czynności? Nie widzę wpisanych wartości, do których odnosi się komunikat. 🙂
to nie ma znaczenia co wpisze. Problem polega na tym że wpisuje długość 30 cm a szerokość 9 cm to mam komunikat Błąd przetwarzania Podana szerokość jest za duża a ja wpisze długość 30 szerokosć 6 to mam komunikat Błąd przetwarzania Minimalne wymiary koperty to 14 cm x 9 cm. Macie system rozwalony naprawcie to .Zawsze wpisywałem długośc 30cm i szerokośc 20cm i nie było żadnych problemów. Jak mam klientowi paczkę nadać bo przez was nie moge.
@ITProCars, niestety o te zrzuty poprosił dział techniczny. Inaczej nie jesteśmy w stanie Ci pomóc.
to prosze sie ze mna skontaktować nie mam czasu siedziec i do was pisac bo macie cos rozwalone
@ITProCars, najszybciej będzie, jeśli prześlesz te zrzuty. 🙂
U mnie też jest problem z allegro Przesyłka Polecona .
Zaznaczam tak, jak zwykle kopertę, zaznaczam przesyłka polecona firmowa, wpisuję wagę i wymiary 25x6x29 takie, jak zawsze. ( szerokość 6 cm, zmniejszenie do 4 cm też nic nie daje)
Wyskakuje błąd:
Błąd przetwarzania
Podana szerokość jest za duża