Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam pewien problem
Mam zamówienie z opcją wysyłki jak w tytule tematu
Nie byłoby w tym nic dziwnego,ale gdy próbuję nadać paczkę,wyskakuje mi przewoźnik InPost Kurier pobranie
Tak ma być?
Proszę o szybką odpowiedź jesli to możliwe,bo do rana muszę wydrukować etykietę i nie wiem co robić
Może któraś z moderatorek @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ jeszcze nie śpi i mogłaby rzucić okiem 🙂
Podaję nr zam 4d4b0ae0-7ae0-11ed-b978-a5bb0679361f
@la_nika ,albo inna moderatorka.W ramach rekompensaty miałem dostać 10 darmowych wyróznień,a widzę że w centrum zniżek pojawiła się promocja na 40 darmowych oznaczeń Okazja
To jest to,czy może te 40 darmowych Okazji to jeszcze coś innego
Jeśli zamiast darmowych wyróżnień dostałem darmowe oznaczenie okazja,to na jaki okres te oznaczenia będą przysługiwały
@obuwie-dlaciebie przepraszam, że czekałeś na odpowiedź. Pakiet, o którym napisałeś to było coś innego - przyznane oznaczenia wynikają z akcji promocyjnej dla Partnerów programu SUPERCENA PREMIUM
Natomiast pakiet wyróżnień, o którym pisaliśmy jest osobno, zobaczysz go w Centrum zniżek.
@la_nika ,rozumiem że jeśli dostałem w centrum zniżek pakiet 40 oznaczeń "okazja" i je wykorzystałem,to nie zapłacę za to.
Pytam w w zakładce Nadchodzące Opłaty przy filtrze "wszystkie" pokazuje mi opłatę 49gr/dzień,ale jak wybiorę filtr typ opłaty "okazja" to nic nie znajduje
I drugie pytanie
Kiedy mam aktywowany pakiet Super cena premium,a system nie wybierze ani jednej mojej oferty,to również nie poniosę z tego tytułu opłat,tak?
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ w momencie generowania listu zamiast kuriera pocztex-u generuje się list inpostu i nie można zmienić na inną formę dostawy oprócz inpostu. Jak rozwiązać ten problem i czy można wysłać te paczki za pomocą inpostu skoro tak się generują etykiety?
@na-obcasach wykorzystałeś 40 z 40 dostępnych oznaczeń w ramach tej promocji. Więc nie zapłacisz za nie, natomiast warto pamiętać, że po wykorzystaniu otrzymanego, oznaczenia Ofert, nie wyłączą się automatycznie. W celu uniknięcia naliczenia opłaty, należy wyłączyć specjalne oznaczenie poprzez zakładkę: Moje Allegro - Sprzedaż - Obsługa ofert - Kampanie i programy.
Jeżeli chodzi o pakiet Super cena premium to tak - jeśli żadna z twoich ofert nie będzie miała oznaczenia supercena to nie poniesiesz żadnych kosztów udziału w programie.
W zamówieniach od kupujących mam w danych do dostawy Allegro Kurier Pocztex pobranie Smart, a gdy klikam NADAJ PRZESYŁKĘ to jako przewoźnik jest Kurier InPost pobranie i nie mogę tego zmienić.
Co w takiej sytuacji mam zrobić?
@Prezentowniak W takiej sytuacji pozostaje prośba do kupującego o anulowanie tego zamówienia lub skorzystanie z prośby o dopłatę i wysłanie go inną metodą. W tym artykule znajdziesz informacje jak to zrobić krok po kroku. Generalnie to błąd techniczny po naszej stronie, za który przepraszam, nasz zespół techniczny pracuje już nad jego naprawą.