anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

allegro rozłaczyło mi oferty

tamea39
#7 Wielbiciel#

Witam 78 moich ofert zostało odłączonych od produktu. Czekam na rozwiązanie sprawy 3 dzien, promowanie leci... kto zwróci mi środki za okres w którym nie miałem żadnej sprzedaży ?
Produkty zostały odłączone mimo że ja jestem właścicielem produktu i kodu ean. Co udowodniłem w korespondencji. Przez 3 dni sprzedałem 1 przedmiot a allegro każe czekać. Proszę o interwencje bo czuje się oszukany.

oznacz moderatorów
28 ODPOWIEDZI 28

LEW433
#21 Demiurg#

@ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  Nikt nie zwróci.

oznacz moderatorów

tamea39
#7 Wielbiciel#

Powinna być jakaś rekompensata za takie poczynania allegro. Może moderator się wypowiedzieć?

oznacz moderatorów

tamea39
#7 Wielbiciel#

Może moderator się wypowiedzieć?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@tamea39 przepraszam za tę sytuację. Wyjaśniam Twoją sprawę z zespołem, który weryfikuje zgłoszenie od Ciebie. Gdy tylko dostanę wieści, wrócę do Ciebie z informacjami. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

tamea39
#7 Wielbiciel#

Mija już 3 dzień od zaistniałej sytuacji , łatwo ktoś odłączył a teraz co? Wiadomo coś już w tej sprawie ? @_HolaOla_ 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@tamea39 sprawdź proszę swoją skrzynkę pocztową. Dziś o godz. 13:39 dostałeś od nas wiadomość mailową w tej sprawie. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

tamea39
#7 Wielbiciel#

Wysłałem nagranie pokazujące że nie da się tego zrobić. Problem występuje po waszej stronie...Dostanę rekompensatę za te dni kiedy produkt nie był widoczny ponieważ ktoś to odłączył i zablokował łączenie?

oznacz moderatorów

tamea39
#7 Wielbiciel#

Czuje się oszukany przez allegro, kiedy chce wpisać w wyszukiwarkę "jerry folia" zmienia się znak na berry folia ... jak mam sprzedawać na tym portalu jak nie jestem nigdzie widoczny !! to jakieś oszustwo... @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@tamea39 Jeśli podczas wyszukiwania klikniesz link przy "Przekierowano z...", to pojawią się wyniki wyszukiwania dla "jerry folia"

ko_alka_0-1680196834946.png

oznacz moderatorów

tamea39
#7 Wielbiciel#

Rozumiem , a co ze sprawą moich ofert ? mija 4 dzień....a oferty nadal zablokowane. @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@tamea39 Otrzymasz odpowiedź mejlowo (w korespondencji 32343203). 

oznacz moderatorów

tamea39
#7 Wielbiciel#

Mija kolejny dzień..

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@tamea39 a to jakaś uniwersalna folia pasująca do tych wszystkich modeli?

oznacz moderatorów

tamea39
#7 Wielbiciel#

tak

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@tamea39 Bardzo mi przykro, ale po wczorajszej wiadomości mailowej, nie mam niestety dla Ciebie nowych informacji. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

tamea39
#7 Wielbiciel#

@ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Walczę o swoje .. nadal 75 ofert jest nie podłączonych. Sprzedaż leży nie macie telefonu do działu technicznego żeby odblokował oferty? mija już 6 dzień...

oznacz moderatorów

tamea39
#7 Wielbiciel#

Drogi zespole allegro dziś napisałem do konsultanta w sprawie 1 oferty która jest odłączona od produktu. Mowa o aukcji 13485163372 konsultant mówi że oferta jest połączona, wiec sprawdzam i faktycznie połączona (czyli połączył) podziękowałem i się rozłączyłem. Patrze znów na ofertę a została odłączona. W co wy gracie ? od 7 dni nie potraficie rozwiązać prostego problemu ! Dzięki wam nie mam sprzedaży 75 ofert odłączonych. Zablokowanych. Na dowód że oferta o numerze była połączona na czas trwania rozmowy z konsultantem mam zdjęcie.

tamea39_0-1680517194889.jpeg

tamea39
#7 Wielbiciel#

‎02-04-2023 11:31

allegro1.png

oznacz moderatorów

tamea39
#7 Wielbiciel#

kacper.png

oznacz moderatorów

tamea39
#7 Wielbiciel#

Kiedy rozwiążecie ten problem, konsultant wprowadza w błąd , po rozłączeniu czatu oferta znów została odłączona.. to są jakieś już cyrki.

oznacz moderatorów