anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

allegro rozłaczyło mi oferty

tamea39
#7 Wielbiciel#

Witam 78 moich ofert zostało odłączonych od produktu. Czekam na rozwiązanie sprawy 3 dzien, promowanie leci... kto zwróci mi środki za okres w którym nie miałem żadnej sprzedaży ?
Produkty zostały odłączone mimo że ja jestem właścicielem produktu i kodu ean. Co udowodniłem w korespondencji. Przez 3 dni sprzedałem 1 przedmiot a allegro każe czekać. Proszę o interwencje bo czuje się oszukany.

oznacz moderatorów
28 ODPOWIEDZI 28

tamea39
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@tamea39 Poproszę o pilną odpowiedź w sprawie 32343203. 

oznacz moderatorów

tamea39
#7 Wielbiciel#

Odpowiedziałem 30 minut temu na tą wiadomość 🙂

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@tamea39 Widzę, że odpowiedziałeś, dlatego teraz ja poproszę odpowiedni zespół, żeby zapoznali się z podesłanymi ofertami i zweryfikowali sprawę. 

oznacz moderatorów

tamea39
#7 Wielbiciel#

To trwa zdecydowanie za długo. Chcę rekompensaty.A poniżej kolejna perełka ten sam produkt inny konsultant mówiący że ta oferta nie jest jednak powiązana .. piotr.png

oznacz moderatorów

tamea39
#7 Wielbiciel#

odłączenie.pngDOSTAŁEM INFORMACJE DZIŚ O GODZINIE 10:07 ŻE MOJE OFERTY ZOSTAŁY ODŁĄCZONE JEST ICH 75 .. NADAL NIE MOGĘ POŁĄCZYĆ ICH Z MOIM PRODUKTEM. Mija 7 dzień !

oznacz moderatorów

tamea39
#7 Wielbiciel#

Mija 9 dzień !!! Sprawa nadal nie rozwiązana ...

oznacz moderatorów

tamea39
#7 Wielbiciel#

Witam, ponownie sprawa została rozwiązana dzięki człowiekowi któremu zależy na rozwiązaniu problemu a nie olaniu użytkownika. Oferty zostały połączone a sprawa została zakończona. Wszystko dzięki Panu Bartłomiejowi Kwaśnemu który przyłożył się jak nikt i stanął na wysokości zadania. Powinniście brać przykład z tego człowieka który chce pomóc i się stara !

oznacz moderatorów

tamea39
#7 Wielbiciel#

katalog.png

oznacz moderatorów