Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Juz kilkukrotnie w ostatnich dniach nie odpowiedziałam na wiadomośc kupującego na czas, gdyż obsługuje nowe allegro sales a tam nie ma żadnych powiadomień że jest wiadomość. Wszystko jest ukryte,chyba każdy to potwierdzi. Dopiero przypadkiem gdy otwiera mi się stara wersja widzę,że przyszły wiadomości. Prosze o nieliczenie tego do mojej jakości sprzedaży bo znowu walniecie mi -milion pkt i zrobicie ze mnie fatalnego sprzedawcę a jest to wasza wina. Nie ma powiadomień w panelu allegro że przychodzą wiadomości. I NAPRAWCIE TO
@petinek_pl przykro mi, ale jeśli otrzymasz ujemne punkty za opóźnioną odpowiedź, to nie zostaną wykluczone. O każdej nowej wiadomości w Centrum wiadomości lub w dyskusji, otrzymujesz powiadomienie e-mail.
Powiadomienia będą widoczne także w Sales Center (podobnie jak dotychczas w Moja sprzedaż) natomiast nie jestem w stanie wskazać dokładnie kiedy to się stanie.
@la_nika no wiadomo jakże by inaczej 🙂 oczywiście że nie usuniecie niczego co jest waszą winą. Tak jak negatyw gdzie klient mnie obrażał w dyskusji z waszym udziałem i wyzywał,za to że wyświetlaliście czas wysyłki który nie był ustawiony przeze mnie a przez was ale rączki umywacie, zdziwię się jak kiedyś pomożecie i znajdzie się chociaż jedna osoba uczciwa. A no i fajnie by było jakbyście łaskawie to naprawili co to za panel jak powiadomienia są niewidoczne. Na maila nie zawsze wchodzę a tam codziennie. Na starym panelu nie było problemu. Kolejne kłody żeby tylko zrobić na złośc sprzedawcom.
@petinek_pl tak jak pisałam powiadomienia o dyskusji oraz o nowej wiadomości będą widoczne w Sales Center. Nasze działania nie wynikają ze złośliwości, gdy tylko mamy możliwość, wykluczamy zamówienia lub brak odpowiedzi z jakości. Tutaj takiej możliwości nie mamy, ponieważ otrzymujesz powiadomienia o nowych wiadomościach.