Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro od 1 sierpnia samo przenosi mi oferty wszystkich NOWYCH krzyżyków ze złota i srebra do: Allegro – Kolekcje i sztuka – Design i Antyki – Dewocjonalia – Krzyżyki z Allegro - Moda - Biżuteria i Zegarki - Dewocjonalia .
Jest to wprowadzenie Klienta w błąd, bo jeśli ktoś chce kupić NOWY Krzyżyk to nie będzie go szukał w Antykach tylko w Biżuterii. A do tego za każde wystawienie allegro pobrało opłaty.
@zlotnictwo_jm Podaj numery wszystkich ofert, o które chodzi.
To są aukcje, które zostały przeniesione przez Allegro to kategorii Antyki i Design a wszystkie wyroby są NOWE.
Jak wystawiasz takie wyroby jako "nowe" to łączysz je z katalogiem?
@zlotnictwo_jm Dziękuję. Przekazałam do odpowiedniego zespołu prośbę o ponowną zmianę kategorii. Proszę o chwilę cierpliwości.
Dziękuję.
Witam ponownie, dzisiaj Allgro znowu zmieniło kategorię na Antyki oraz naliczyło opłaty. Proszę powiedzieć jak rozwiązać tą sytuację. Przesyłam numer aukcji 7421473738
@zlotnictwo_jm Wskazałam również tę ofertę do zmiany kategorii. Działania w tej sprawie jeszcze nie zostały podjęte. Muszę Cię ponownie prosić o cierpliwość.
@zlotnictwo_jm Twoje oferty zostały przeniesione do kategorii Moda > Biżuteria i Zegarki > Biżuteria damska > Wisiorki. Żeby uniknąć zgłoszonych problemów w przyszłości, uzupełnij w tych ofertach parametr "motyw", wybierając "krzyżyk".