Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy to kretyńskie okienko Ankiety o Allegro Gadane musi wyświetlać się co kilka minut?
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@fox_paws Jeśli nie chcesz, żeby ankiety pojawiały się tak często to wyczyść proszę pamięć podręczną przeglądarki, a następnie zaakceptuj pliki Cookie, gdy tylko komunikat się pojawi.
@Sa_nova @fox_paws Niech cie reka boska broni przed takowym czyszczeniem cache.
. . Pani moderator nie ma pojęcia o czym pisze ..jeśli wyczyścisz cache stracisz wszystkie zaakceptowane strony np bankowe , zapisane hasła ( nie pisze o managerach hasel tylko o stronach..nie wszystkie sa zapisywane w managerach) i milion innych ustawien i wszedzie bedziesz OD NOWA musial byc weryfikowany (lub/i Twoje urzadzenie) blad maja w super cookies a to jest nieusuwalne i nie do wyczyszczenia .
Najglupsza i najczestsza rada od moderatorow ..sami sobie robcie czyszczenie ....dzionek w plecy?? Bo robia ten portal ludzie za kare?? Jak zwykle bez pojecia COPY AND PASTE jako rada moderatora .
Mozesz jedynie sprobowac recznie usunac ciasteczka Allegro Gadane ...co u mnie na normalnym kompie nie dalo efektu. A to wielkie G te ankiety testowałem tez na innym czystym kompie /swiezy system caly czas przychodza ankiety mimo dodania ciasteczek
@konto zamknięte Wiem, co powoduje czyszczenie cookies. Zawsze można to zrobić ręcznie
Myślę że lepiej jak Allegro to zlikwiduje, sobie wyczyści w ich systemie, a nie pisać jakieś bzdury od lat o czyszczeniu pamięci podręcznej.☹️
Psychiatryk !! dla informatyków!!!!🤔
@LEW433 "Psychiatryk !! dla informatyków!!!!" pelna zgoda tylko mam nadzieje , ze nie masz na myśli wszystkich :))))) jedynie Made in Allegro
Wolałbym tego nie precyzować, mogą dać bana, 😟
@LEW433 Bez powodu też mogą dać
Słusznie ze nie ma sprecyzowania ...dodam od siebie to: jedynie informatycy Made in Allegro maja racje, a reszta dlatego tutaj nie pracuje .
Zmień przeglądarkę. Na lisku tez mam ten problem, a na Edge działa bez problemu... Nic więcej nie poradzisz. Oni uważają, że naprawili to dawno temu. A naprawili tylko częściowo, po prostu ludzie od źle działających przeglądarek mieli ważniejsze powodu do krzyków... Innych przeglądarek nie testowałam.
Nieprawda te zgody nie wystarczą.
Tutaj masz rozszerzenie do przeglądarki Chrome które rozwiązuje ten problem: https://github.com/tomsyty/Hide-gadane-survey
@tomsyty Super, ale to chyba nie o to chodzi... Jak dla mnie to jest wymuszanie.
Też mnie to irytuje od samego początku jak tylko jestem tutaj na gadane. To jest jakiś obłęd!
To okienko to kwintesencja Allegro, tego że oni wiedzą lepiej co jest Ci potrzebne mimo, że tego nie chcesz ;).