anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ankieta o Gadane

fox_paws
#15 Entuzjasta#

Czy to kretyńskie okienko Ankiety o Allegro Gadane musi wyświetlać się co kilka minut?

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
17 ODPOWIEDZI 17

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@fox_paws Jeśli nie chcesz, żeby ankiety pojawiały się tak często to wyczyść proszę pamięć podręczną przeglądarki, a następnie zaakceptuj pliki Cookie, gdy tylko komunikat się pojawi. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

@Sa_nova @fox_paws Niech cie reka boska broni  przed takowym czyszczeniem cache.

. . Pani moderator nie ma pojęcia o czym pisze ..jeśli wyczyścisz cache stracisz wszystkie zaakceptowane strony np bankowe , zapisane hasła ( nie pisze o managerach hasel tylko o stronach..nie wszystkie sa zapisywane w managerach) i milion innych ustawien i wszedzie bedziesz OD NOWA musial byc weryfikowany (lub/i Twoje urzadzenie) blad maja w super cookies a to jest nieusuwalne i nie do wyczyszczenia .

Najglupsza i najczestsza rada od moderatorow ..sami sobie robcie czyszczenie ....dzionek w plecy?? Bo robia ten portal ludzie za kare?? Jak zwykle bez pojecia  COPY AND PASTE jako rada moderatora . 

Mozesz jedynie sprobowac recznie usunac ciasteczka Allegro Gadane ...co u mnie na normalnym kompie nie dalo efektu. A to wielkie G te ankiety testowałem tez na innym czystym kompie /swiezy system caly czas przychodza ankiety mimo dodania ciasteczek

oznacz moderatorów

fox_paws
#15 Entuzjasta#

@konto zamknięte Wiem, co powoduje czyszczenie cookies. Zawsze można to zrobić ręcznie

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Myślę że lepiej jak Allegro to zlikwiduje, sobie wyczyści w ich systemie, a nie pisać jakieś bzdury od lat o czyszczeniu pamięci podręcznej.☹️

oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

@fox_paws @LEW433 @Sa_nova najbardziej jednak wk....to jak otwarte jest np 10 czy 20 stron w zakladkach na allegro gadane i na kazdej jest ankieta !!! I na kazdej trzeba zamykac oddzielnie ankiete i tak do nastepnego razu ..za minute ..dwie?? Psychiatryk !! 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Psychiatryk !! dla informatyków!!!!🤔

oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

@LEW433 "Psychiatryk !! dla informatyków!!!!" pelna zgoda tylko mam nadzieje , ze nie masz na myśli wszystkich :))))) jedynie Made in Allegro 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Wolałbym tego nie precyzować, mogą dać bana, 😟

oznacz moderatorów

fox_paws
#15 Entuzjasta#

@LEW433 Bez powodu też mogą dać

oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

Słusznie ze nie ma sprecyzowania  ...dodam od siebie to:  jedynie informatycy Made in Allegro maja racje, a reszta dlatego tutaj nie pracuje .

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Zmień przeglądarkę. Na lisku tez mam ten problem, a na Edge działa bez problemu... Nic więcej nie poradzisz. Oni uważają, że naprawili to dawno temu. A naprawili tylko częściowo, po prostu ludzie od źle działających przeglądarek mieli ważniejsze powodu do krzyków... Innych przeglądarek nie testowałam.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@fox_paws nic nie musisz czyścić, wystarczy że zmienisz zgody na Ustawienia plików cookie 🙂 z drugiej strony to jest chore żeby nie mieć ankiety trzeba dać się śledzić 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nieprawda te zgody nie wystarczą.

oznacz moderatorów

tomsyty
#10 Popularyzator#

Tutaj masz rozszerzenie do przeglądarki Chrome które rozwiązuje ten problem: https://github.com/tomsyty/Hide-gadane-survey

oznacz moderatorów

TechartGSM
#11 Animator#

@tomsyty Super, ale to chyba nie o to chodzi... Jak dla mnie to jest wymuszanie.

oznacz moderatorów

Client:118046128
#8 Zapaleniec#

Też mnie to irytuje od samego początku jak tylko jestem tutaj na gadane. To jest jakiś obłęd!

oznacz moderatorów

atechnik_sklep
#14 Krzewiciel#

To okienko to kwintesencja Allegro, tego że oni wiedzą lepiej co jest Ci potrzebne mimo, że tego nie chcesz ;).

oznacz moderatorów