anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

apka do pobrania

rysstoo305
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry

obecnie mam dwie apki na telefonie alegro lokalne i allegro  główne do robienia zakupów i przegladania ofert tak jak i  sledzenie przesyłki ,szukam apki dla sprzedajacych gdzie mozna zobaczyć swoja sprzedaż , pomoże ktoś ? przy przeładowywaniu systemu do ustawien fabrycznych apka mi się usuneła , nie mam namiaru nania po za tymi dwoma co mam obecnie

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

LEW433
#21 Demiurg#

@rysstoo305 Apka jest zakupowa, więc jej działanie sprzedażowe jest ograniczone. Podgląd masz, moje allegro->konto->twoje dane->sprzedaż.

oznacz moderatorów

rysstoo305
#9 Pomysłodawca#

tą apke mam już kilka lat , fajny podgląd swojej sprzedaży w tradycyjnej apce tego nie ma , kurcze mogłem tego nie ruszać

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Widać tam.

oznacz moderatorów

rysstoo305
#9 Pomysłodawca#

nie widać wogóle moich wystawionych rzeczy ,ani rzeczy krórych ostatnio sprzedałem , te tradycyjne apki są mało uzyteczne jesli chodzi o podglad swoich sprzedaży dziennych 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Jak to konto prywatne nie firmowe to możesz spróbować wejść z apki lokalnego przez rozliczenia. Wtedy masz dostęp do takich zakładek jak sprzedaż na głównym. Normalnego podglądu nie ma i nie będzie. 

oznacz moderatorów

rysstoo305
#9 Pomysłodawca#

Screenshot_20241229-120525-560.pngo tą apke mi chodzi z prewej strony , 

oznacz moderatorów

rysstoo305
#9 Pomysłodawca#

zmieniłem telefon tą aplikacje miałem w starym telefonie uzywam już jej popnad dwa lata do tej pory nie było problemów , chyba mi nikt tutaj nie momoże , może jakoś na trafie na ta apke , ponizej wstawie fotke podgląd z pulpitu z poprzedniego telefonu ,nawet modernatorka nie wie oco chodzi ,Screenshot_20241229-140721-570.png na starym telefonmie wciąż działa , ale go nie uzywam juz bo karte sim juz przełożyłem do nowego 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Stara apka  a tu nowa, rozumiem!

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@rysstoo305 nasza aplikacja jest aplikacją zakupową. Funkcjonalności sprzedażowe znajdziesz w widoku przeglądarkowym i mobile web Allegro. Możesz monitorować i dodawać oferty na dowolnym urządzeniu, gdy wejdziesz na stronę www.allegro.pl i zalogujesz się na swoje konto.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

rysstoo305
#9 Pomysłodawca#

Screenshot_20241229-120525-560.png o ta aplikacje mi chodzi po prawej stronie , te dwie pozostałem już mam ,

oznacz moderatorów

rysstoo305
#9 Pomysłodawca#

tak jest zakupową co pani proponuje, robiąc zakupy , mi chodzi o apke co jest podgląd z głównego allegro cała sprzedaż i sprzedane rzeczy przez kupujących / zamówienia od kupujących taki podgląd jak na komputerze , zle mnie pani zrozumiała

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Zeby tak było jak na kompie to przeglądasz przez przeglądarkę na telefonie.

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@rysstoo305 nasze aplikacje są wyłącznie zakupowe. Tak jak napisałam we wcześniejszym komentarzu, funkcjonalności sprzedażowe znajdziesz w widoku przeglądarkowym i mobile web Allegro po zalogowaniu się na swoje konto. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów