Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po wprowadzeniu kilkukrotnie złego hasła aplikacja zablokowana. Po zmianie hasła wyskakuje komunikat aby odblokować dostęp do aplikacji. Jak to zrobić ?
@facetzpazurem O jaką aplikację Ci chodzi? Nie blokujemy konta Allegro w przypadku wpisania błędnego hasła (nawet jeśli zrobisz to kilka razy).
Jaka aplikacja
Allegro 🤦
Równiez mi zablokowało aplikacje na androidzie nie jak komunikat z aplikacji nie ma się do rzeczywistości.
“odblokować dostęp do aplikacji przez stronę internetową"
Gdzie na stronie internetowej można to odblokować 😡
@mufy Nie ma czegoś takiego, mi to wygląda na jakiś scam (odpalony w formie nakładki przez jakaś inną zasyfioną apkę, którą zainstalowałeś w ostatnim czasie).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@mufy wrzuć może jakoś focie z tym cudem
brak możliwości zrobienia zrzutu, komunikat że zabezpieczenia nie pozwalają.
nie, apka allegro
@mufy, dostęp do aplikacji odblokuje się automatycznie po 24 godzinach. 🙂
@mr_oma to blokujecie czy nie blokujecie? 🤔
na to wynika że aplikacja się blokuje a konto nie 😀
brawo 👏
blokują, jak blednie wprowadzisz kilka razy hasło
a przy zmianie hasła
Nie możesz mieć takiego hasła jak poprzednio 😉
to dlaczego wyskakuje komunikat odblokuj aplikację przez stronę www? siedziałęm ponad godzinę i ni huhu nie znalazłęm tego. nie może być komunikat "bujaj się na 24h?"
@mufy, jeśli kilkukrotnie będziesz miał błędne logowanie, możliwość ponownego zalogowania się zostaje zablokowana na 24 godziny. Po tym czasie możesz ponownie spróbować się zalogować. Ważne, abyś zalogował się później po raz pierwszy z poziomu przeglądarki, a nie aplikacji.
@mr_oma @nat_not Dwie sprzeczne opinie w jednym wątku👏
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Mam ten sam problem. A żeby było zabawniej hasło wpisuje na 100% dobre. I to już nie pierwszy raz taka akcja, tylko poprzednio za 3 razem chyba, zaskoczyło i się zalogowałam na innym telefonie. Dzisiaj chciałam u męża i zablokowane... Info żeby odblokować logując się przez przeglądarkę. Szukam, próbuję aż w końcu trafiłam tutaj... Porażka!
@Luck-P-ce Czy logowanie przez przeglądarkę się powiodło? Jeśli nie próbowałaś, zrób to teraz.
Tak przez przeglądarke bez problemu tylko że to mnie nie urządza. Po co w ogóle jest aplikacja jak się nie można zalogować?!
@Luck-P-ce Doprecyzuj proszę czy po zalogowaniu przez przeglądarkę z zalogowaniem przez aplikację wciąż jest problem. Nie powinien już występować.
u mnie to samo i nic nie pomogło logowanie przez przeglądarkę