Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Aplikacja Allegro Sprzedaż zniknęła z AppStore oraz z Android Play
gdzie można pobrać aktualną wersję aplikacji mobilnej Allegro Sprzedaż dla sprzedających ?
Czekamy z niecierpliwością
No i to jest informacja !!! Oby to się szybko pojawiło i było pomocne w nadzorowaniu sprzedaży.
Dzięki za odpowiedź.
dzień dobry,
co to ma być? Wyglada jak otwarcie Allegro na internet explorer na starym androidzie 4 lata temu.
jeżeli tamta miala błędy to co to ma być? Nawet jeżeli skoryguje się ten krzywy box z białym tłem to i tak będzie poniżej standardu.
brak powiadomien
Nieintuicyjne odświeżanie zamówień (trzeba wrócić, znowu wciskać, przejechać w dol a i tak wyświetlają się wszystkie)
Nie różni się niczym od przeglądania Allegro na telefonowej przeglądarce.
co dalej, Allegro?
Dzięki za odpowiedź,ale w dalszym ciągu nie rozumiem na co komu osobna aplikacja do sprzedaży. Czemu to ma służyć ?
Dlaczego nie wprowadzicie takiej opcji do podstawowej aplikacji Allegro ?
To dobrze bo bez tego jak bez ręki a że mam nowe urządzenie to nie mogę obecnie pobrać aplikacji.
@ANTYKI_TOMASZA Wystarczy czytać cały wątek, a nie tylko ostatniego posta😏
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Dziękuję!!!!!!! 😘😘😘😄
Jest jakaś konkretna data kiedy aplikacja się pojawi?
MINEŁY KOLEJNE DWA TYGODNIE KIEDY BEDZIE DOSTEPNA APLIKACJA
podbijam pytanie
@bzyku11111 Serio oczekujesz że allegro w dwa tygodnie ogarnie nową apkę?😁
Apka sprzedaz nie dziala juz tak jak trzeba okolo dwoch miesiecy.
@kovboy77 Nic dziwnego, skoro ostatnia jej aktualizacja miała miejsce jakoś z 1,5 roku temu.
Chodzi mi o to że minęły dwa tygodnie a tu cisza a moderator pisał że już niedługo i tak dwa miesiące zwodzą a ta apka naprawdę jest potrzebna
Ja podejrzewam że ta apka sprzedaż będzie dostępna do jakiegoś abonamentu i czekają aż sami o nią będziemy prosić
Rozumiem ze 20 lutego 2021 to nie jeszcze koniec lutego 2021 ?
Dołączyłem właśnie do społeczności tylko dlatego, aby skomentować tą aplikację, ale brak mi słów na to co zobaczyłem minutę temu po pobraniu jej.
Przecież to większa porażka niż allegrolokalnie.
Czy w chwili obecnej dostępna jest aplikacja dla sprzedających ?
@AWAROT Jeśli masz na myśli aplikację przeznaczoną wyłącznie do wystawiania ofert na Allegro to w tej chwili takiej nie ma. Za pomocą tej aplikacji możesz opublikować oferty wyłącznie oferty na Allegro Lokalnie, a jeśli chodzi o główne Allegro to rekomendujemy korzystanie w wersji przeglądarkowej.
Nie, aplikacja przestała w ogóle dzisiaj działać.