Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Aplikacja Allegro Sprzedaż zniknęła z AppStore oraz z Android Play
gdzie można pobrać aktualną wersję aplikacji mobilnej Allegro Sprzedaż dla sprzedających ?
Dzięki za uwagi. Zostaną one przeanalizowane. Poprawiono błędy z logowaniem oraz dodano zakładki Allegro Lokalnie, które powstało z myślą o okazjonalnych Sprzedających. Zostaniecie poinformowani o wdrażaniu kolejnych zmian. 🙂
@tofel3 jeżeli miałeś wcześniejszą aplikację na Androidzie, to wystarczy ją aktualizować.
Są powiadomienia push ?
Nie ma, więc aplikacja jest bezużyteczna. Nie rozumiem. Każdy czekał na te powiadomienia i nadal tego nie zrobili.
@konto zamknięte O ile repozytorium w sklepie google będzie nazywało się tak samo.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere wygląda na to, że nazywa się tak samo 😁
Ło matko i nad tym pracowali trzy miesiące 😞
Allegro wstyd ! To jest masakra.
Dobrze ze wchodzi na Polski rynek **piiip** bo z Allegro to tylko zmarszczek przybywa. UXowiec od aplikacji jak dla mnie do zwolnienia!
U mnie dziś pracownika wywaliło z apki. Gdy zalogował się ponownie i zobaczył to coś uznał że jak ktoś chce coś spierniczyć niech zgłosi się do Allegro
1. Powiadomienia ciągle nie działają.... sick!
2. Nie można wyłączyć z głównego ekranu Allegro Lokalnie, które jest pierwsze od góry, sugerując że jest to coś ważnego... sick!
3. Klikając w aktywne oferty mam wrażenie że na siłę tam wsadzono po prostu stronę z przeglądarki... sick!
4. Brak możliwości szybkiej zmiany ceny - trzeba wchodzić w edycje tak jak na przeglądarce... sick!
5. W zakładce "Zakończone" która jest na głównym ekranie (zresztą nie wiem po co) są wszystkie aktywne oferty... sick!
6. Powiadomienia! Powiadomienia! Powiadomienia! Czemu ciągle nie działają?! (tak, wiem powtarzam punkt 1 🙂 )
Taką aplikacje powinna tworzyć osoba, która przede wszystkim korzysta z aplikacji na codzień 🙂 Bo tak zepsuć aplikacje w porównaniu do poprzedniej wersji to mógł tylko wyuczony programista 🙂
Szkoda że nie można zdowngradeować do starszej wersji... 😕 Ta się nie nadaje... na razie zawód...
ta wersja mobilna to jakaś tragedia , starsza o dużo wygodniejsza i bardziej przejrzysta
Niech przywrócą starą wersję aplikacji. Jak chcą coś bardzo ulepszać to niech powiadomienia działają sprawnie i mogą dodać np. opcję wypłaty środków i tyle. Kto jest za ?
I koniecznie zmieńcie opis aplikacji w sklepie Play:
"Szybko i wygodnie wystawiaj oferty oraz monitoruj swoją sprzedaż na allegro.pl"
bo ten jest od starej aplikacji z działającymi powiadomieniami
Tak koncertowo to jeszcze nikt nie **piiip**zielił aplikacji.
Allegro mała uwaga: To dzięki sprzedającym zarabiacie!
Obecnej aplikacji nie da się używać..
Miejcie trochę rozumu, uderzcie się w pierś i przyznajcie że daliście ciała.
A następnie przywróćcie starą wersję aplikacji..
brak powiadomienia sprzedaży na iphone
gdzie szybki podgląd sprzedanego produktu
gdzie szybki podgląd czy produkt opłacony czy nie
gdzie szybki podgląd wysłane produkty
przecież to takie ważne i przydatne informacje które można było sprawdzić w bardzo szybki sposób w starej wersji a teraz to jakaś porażka
Allegro coraz dobitniej pokazuje, że ma sprzedających głęboko w dupie. Podobnie jak nasz nierząd przedsiębiorców.
Kto wchodzi na Polski rynek?
W jakim sensie?
Allegro się bardzo stara aby konkurencja na A która ma wejść niebawem miała dobry start.
Podwyższanie prowizji jednocześnie serwując „zmiany” w aplikacji które każdego wkurzyły to jasny i klarowny sygnał aby olać allegro i zacząć kierować się w innym kierunku.