Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.Po raz pierwszy wystawiłem przedmiot na aukcji charytatywnej.Czy dostanę informację o tym,że kupujący przekazał wpłatę na ww. cel? Na razie otrzymałem tylko coś w stylu "twoja licytacja zakończyła się sprzedażą". Chciałbym dotrzymać terminu wysyłki etc.Z góry dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam.
@markman1 Pieniądze za wysyłkę otrzymasz na saldo Allegro - wtedy wyślesz towar. Pieniądze za towar trafiają do fundacji.
@markman1 Cześć 🙂 Cieszę się, że przyłączyłeś się do tej szlachetnej akcji.
W zakładce Moja sprzedaż sprawdzisz, ile uzyskałeś pieniędzy przeznaczonych na wysyłkę przedmiotów z aukcji, a także zobaczysz wszystkie zakupy zrobione u Ciebie wraz z danymi kupujących.
W zakładce Zamówienia sprawdzisz kiedy dokonano zakupu, w jakiej ofercie został dokonany zakup, jaki jest status płatności, metoda dostawy i dane kupującego.
Kwota za wylicytowany przedmiot trafi automatycznie na rachunek bankowy 30. Finału WOŚP, ale kwota za przesyłkę trafi na Twoje konto.
A jesli nie mam konta bankowego na Allegro a licytacja jest zakończona? Jak mam wysłać wylicytowane przedmioty z aukcji charytatywnej?
@Client:44278593 Jeśli nie masz konta bankowego, możesz ustawić wypłaty środków z salda Allegro Finanse przekazem pocztowym. Tutaj znajdziesz szczegóły. Pamiętaj jednak, że takie wypłaty są realizowane tylko raz w miesiącu.
Jeżeli masz środki na saldzie, nie musisz czekać z wysyłką do momentu ich wypłaty.