anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aukcja stworzona pod zamówienie kupującego

gielda_kontaktsa
#7 Wielbiciel#

Witam, czy mogę umieścić w opisach aukcji: "Nie znalazłeś na naszych aukcjach potrzebnych przedmiotów? Napisz do nas, stworzymy dla Ciebie aukcję"
Pytanie moję spowodowane jest tym, że nie jestem wstanie wystawić wszystich przedmiotów.

Np sprzedaję tuleje poliamidowe o wymiarach standardowych 100x90, 100x80, 100x70 itd ale klient chciałby kupic 100x75. Dla mnie nie jest to problem wykonać tuleję o nietypowym wymiarze.
Wolałbym jednak  wystawić aukcję z zamawianym przedmiotem. Dla mnie jest to forma bezpieczniejsza dla dwóch stron i dodatkowo w ten sposób nie łamię regulaminu poprzez sprzedaż poza allegro.
Proszę o opinię/informację od pracowników allegro. 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@gielda_kontaktsa Konsultuję tę sprawę. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@gielda_kontaktsa a oferta z spersonalizowanym przedmiotem np po zakupie we wiadomości podaje Ci wymiar tulei do wykonania?

oznacz moderatorów

gielda_kontaktsa
#7 Wielbiciel#

Zamówienie spersonalizowane podane w wiadomości sprawdza się sprzedając np: kubki, koszulki i inne gazdzety. Cena jest pustego przedmiotu + indywidualny nadruk= zawsze taka sama cena. W moim przypadku kazdy przedmiot ma inną cenę. 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@gielda_kontaktsa Otrzymałam odpowiedź, z której wynika, że wprowadzenie takiego zapisu do ofert nie jest zgodne z naszymi zasadami.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Da się to zrobić tworząc odpowiednią ofertę wielowariantową tak jakbyś np rurkę na metry kupował lub cm np sprzedajesz tuleję100x yyy i co 10cm wymiar kupuje ile uważa wielokrotności a ty w ofercie piszesz ze możesz mu przyciąc na wymiar np y=72cm ma to podać w szczegółach zamówienia

oznacz moderatorów