Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry,
Prosze o pomoc. Wystawiam aukcje:
https://allegro.pl/oferta/zaplanowana/10131976480
Musze dodac producenta (brak opcji/ marki Dare2b - niema rowzniez opcji wpisania INNA. Z tego powodu aby wystawic aukcje musialem wpisac inna marke ( Rehe ), ale tak niemoze byc,
Prosze o dodanie do listy marek: Dare2b
pozadrwiam
Rafal
[edycja]
Powinna być opcja INNA. Przeglądarkę zmień, na innym komputerze spróbuj.
Mało znane marki trzeba zgłaszać samemu @_HolaOla_ @la_nika możecie tu spojrzeć?
@Atrix2, @TOPe-commerce i @xyz96 mają rację w formularzu wystawiania i edycji powinieneś mieć możliwość wybrania opcji INNA, wtedy wyświetlamy dodatkowe pole, w którym można wprowadzić nazwę marki. Czy masz taki sam problem korzystając z innej przeglądarki? Jeżeli tak, prześlij proszę zrzuty ekranu, wyślę je do działu technicznego.
@la_nika to jest jedno z rozwiązań jednakże przebadałem markę Dare2b i wg mnie warto by było ją dodać normalnie aby inni też mogli ją oznaczać gdyż jest dość popularna
@TOPe-commerce dziękuję za Twoją sugestię! Napisałam do odpowiedniego działu, mam nadzieję, że niedługo ta marka będzie dostępna, dam znać, gdy dostanę odpowiedź.
@TOPe-commerce @Atrix2 zgodnie z obietnicą, wracam z odpowiedzią 🙂 Marka dare2b została dodana do kategorii Sport i turystyka - Sporty zimowe - Odzież. W pozostałych kategoriach odzieżowych kategorii Sport i turystyka ta marka już istniała. Dziękuję za Waszą sugestię! Pozdrawiam serdecznie 🙂
@la_nika to nie problem akurat w tych kategoriach też mam klienta więc i mi to się przysłuży bo ktoś "zrobił za mnie robotę" 😉 oczywiście żart 🙂
Dzień dobry
Jesteśmy producentem marki Balanssen
Gdzie mogę zgłosić dodani marki Balanssen do nowych do kategorii?
W zdrowie- sprzęt rehabilitacyjny tak marka się wyświetla.
Brakuje nas w kategorii zdrowie- medycyna naturalna oraz trening i fitness
Jak możemy to zmienić ?
Dziękuję za pomoc
Marcin
@ortomedyczny dziękuję za wiadomość! Zgłosiłam Twoją prośbę. Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź w tej sprawie 🙂
@ortomedyczny, dodaliśmy markę do tych kategorii:
Dziękuje bardzo 🙂
Wczoraj rozpoczęliśmy dodawanie nowych aukcji,
Czy możemy dodać markę jeszcze do kategorii - zdrowie - medycyna naturalna - chodzi o bańki do masażu ?
@ortomedyczny, jasne, zrobione. 🙂
Dzień dobry,
Dziękuje jeszcze raz za dodanie marki, aukcje zostały dodane i sprzedaż świetnie się rozwija,
Czy mogę prosić o dodanie marki do kategorii do całej kategorii Sport i turystyka - Siłownia i fitness - Trening fitness - chcielibyśmy dodać rollery, urządzenia do rozciągania pleców, hulahopu, maty, masażery itd. Dziękuje za pomoc.
Marcin Szymborski
@ortomedyczny zgłosiłam taką prośbę, dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź!
@ortomedyczny dział zajmujący się dodawaniem marek potrzebuje informacji konkretnie do których kategorii dodać markę, ponieważ w ścieżce Sport i turystyka > Siłownia i fitness > Trening Fitness jest sporo możliwości:
Bardzo proszę o wskazanie wszystkich podkategorii, w których ta marka będzie potrzebna 🙂 Rozumiem, że hulahop, akcesoria do jogi, masażery, maty, rollery, ale może coś jeszcze?
Pozdrawiam serdecznie!
Proszę o dodanie marki: Supico w kategoriach: Dom i ogród, ogrodzenia i siatki, siatka i panele ogrodzeniowe, architektura ogrodowa, ogrodzenia i bramy i w podkategoriach związanych z ogrodzeniem, ogrodem i domem.
@SUPICO2 Gotowe, dodaliśmy już tę markę do kategorii, które wskazałeś.
_HolaOla_ niestety nadal nie ma i nie mogę wybrać producent Supico 😞
@SUPICO2 Sprawdź proszę teraz.