Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Numer oferty: 13319573686 kupujący licytował dla żartu i nie odebrał towaru i nigdy nie zapłacił , otrzymałem zwrot prowizji od sprzedaży, a kupujący wystawia mi negatywna opinie za transakcje która nie została zrealizowana, cos chyba nie tak?????
@crazyjerry Cześć. Na Allegro kupujący ma 30 dni na opłacenie zamówienia (był to zakup w licytacji). Jeśli klient nie opłaci tego zamówienia w podanym terminie, to transakcja zostanie anulowana, a komentarz automatycznie usunięty.
Tylko w dyskusji kupujący zdeklarował, ze nie zapłaci za żaden z towarów które u mnie licytował, dyskusje zostały zakończone, a ja ponownie wystawiłem już nieodebrane towary p na sprzedaż; Oferta: 9ef06e69-4191-4720-a19d-5580eb63d340
Oferta: b1261038-5c07-4746-bbf9-147a0c7b7231
A kupujący w jakiejś chorobliwej zazdrości czy będąc w niespełna rozumu wystawia komentarze do transakcji które nie zostały zrealizowane, to dlaczego sprzedający ma być pokrzywdzony i dostać niesłusznie komentarz, coś tu jest nie tak, takie moje zdanie.
Zmieniaj czas na licytacji do zapłaty, a po 30dniach komentarz zniknie a co do tego czasu?
Tyle że przez czas na oczekiwania na usunięcie ewidentnie niesłusznej opinii sprzedawcy może się zrujnować jego praca . Klienci się odsuną a oferty przestaną być atrakcyjne .
praca człowieka nie ma znaczenia
nerwy stracone nie mają znaczenia
niesłuszna opinia nie ma znaczenia
itp. ........... nie mają znaczenia
znaczenie ma REGULAMIN