Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro jak zwykle jakby coś zrobiło bezbłędnie to byłby TECHNOLOGICZNY CUD, no ale niestety musimy się mierzyć z ich błędami a kto cierpi? Ano sprzedawcy.
Ile razy trzeba kliknąć na krzyżyk zamknięcia aby po odświeżeniu strony nie zobaczyć tego komunikatu?
"
Od dzisiaj rozliczaj się z należności względem Allegro na bieżąco. Wystarczy, że włączysz automatyczne pobieranie opłat ze środków pochodzących ze sprzedaży."
Stawiam na jakieś 100000000000000000000000000000000000000 razy,
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ kiedy to naprawicie? Od razu drugie pytanie - czy w ogóle to naprawicie?
Nie chcę tej usługi, wiem, że allegro słabo stoi finansowo, ale nie będę od razu wam pieniędzy dawał, tylko na sam koniec miesiąca.
@ADM_media Wyjaśnię to i dam znać! Proszę Cię o chwileczkę cierpliwości.
Dzięki za zainteresowanie, z chęcią poczekam
Podobno ten "dobrowolny przymus" będzie wszystkich sprzedawców prześladował od lutego przyszłego roku ,teraz dopiero się rozkręca
@ADM_media Dodaj proszę zrzut całego ekranu z widocznym komunikatem. Zrzut powinien obejmować cały ekran wraz z datą, godziną oraz paskiem adresowym przeglądarki.
przesyłam
@ADM_media Dziękuję! Już przesłałam do konsultacji.
@ADM_media Wyślij proszę zrzut ekranu na adres spolecznosc@allegro.pl bez zamazywania żadnych danych.
Ty chyba ŻARTUJESZ?! Ty wiesz co to ochrona danych? Co moje dane wrażliwe mają do tego, że coś u was (ZNOWU) nie działa?!
@ADM_media jeśli używasz trybu prywatnego w przeglądarce to ten i inne komunikaty będą Ci się pokazywać po każdym restarcie przeglądarki i nie ma możliwości ich trwałego wyłączenia, chyba że zrobisz sobie skrypt ukrywający panel w adblock. Obowiązek automatycznych płatności wchodzi w lutym więc te kilka miesięcy się pomęczysz jeszcze....
nie, nie wchodzę w tryb prywatny
@ADM_media też miałem to codziennie puki nie uruchomiłem 🙂 a i tak w lutym włączą to wszystkim 😄
ale nie będę od razu wam pieniędzy dawał, tylko na sam koniec miesiąca. ????
A może popatrz na to z drugiej strony, kupię coś od Ciebie i zapłacę na koniec miesiąca bo nie będę płacił od razu, co Ty na to ? Czy nie stracisz płynności jak wszyscy kupujący zapłacą Ci po 30 - 45 dniach ???
Bzdury piszesz kolejny raz, fakturę za usługi dostaję na koniec miesiąca i taką fakturę mam opłacić, nie wcześniej. I ortografii się naucz.
@ADM_media i tak Ci to włączą w lutym więc szkoda klawiatury 😄 a chcieć to se możesz, regulamin się zmienił i nic nie zrobisz 🙂
@ADM_media wiesz, faktura a płatność to dwie różne rzeczy, mogą Ci wystawić zarówno fakturę odroczoną jak i już opłaconą, lub trochę tego trochę tego.
Wszyscy zgadzają się co do tego że na koniec miesiąca fakturę dostaniesz, ale ile tam będzie w polu "do zapłaty" i "zapłacono/pobrano automatycznie" to już zależy od allegro.
Jak im się będzie podobało to na podstawie statystyk sprzedaży mogą nawet pobierać zaliczkę na poczet następnego miesiąca i nic im nie zrobisz.