Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak będą wykonywane te tłumaczenia ofert skoro sprzedający odpowiada za swoja ofertę ? Rozumiem że będzie je wykonywał tłumacz przysięgły i będzie na to odpowiednia dokumentacja ? No bo jak inaczej przetłumaczyć na przykład specyficzne, techniczne sprawy ? Chyba nie jakimś translatorem na litość boską ?
Rozumiem że będzie je wykonywał tłumacz przysięgły i będzie na to odpowiednia dokumentacja
z pewnością. oni mają to w tyłku- liczy się prowizja i zysk.
@eightbitclone2 oczywiście za tłumaczenie będzie odpowiadało allegro, przy każdym tłumaczeniu będzie info kto to tłumaczył 😄
Aa, no to uff, już jestem spokojny. Skoro Allegro sie tym zajmie no to znaczy że wszyscy jesteśmy w dobrych i profesjonalnych rękach. No i ileź to oszczędności. Nie trzeba wydawać na tłumacza. Dzięki katalogowi allegro nie trzeba wydawać na fotografa. Dzięki kurierowi Allegro ONE paczki są odbierane z firmy o czasie i doręczane na czas. Pozostało mi tylko siedzieć i pieniądze liczyć... A nie, Allegro to też robi za mnie...
będzie jak zawsze czyli badziewnie
wg allegro to sprzedawca odpowiada za ofertę
więc się na niego zrzuci odpowiedzialność
serwis nigdy się nie przyzna do błędu - pokazywałem tu na forum ostatnio jak allegro tłumaczy tekst w dyskusjach z języka ukraińskiego - post został usunięty bo przecież to niepodobne, że tak się źle wyrażał
nam ostatnio Ukraińcy pisali o jakiś biletach - a chodziło im o paragony
radzę dopisać w swoich regulaminach, że oferta była tworzona i jest zawierana w języku polskim
Oczywiście, że translatorem. Nie od dziś w Allegro rządzą boty i AI