Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
JAKIM PRAWEM udostepniacie moje oferty na rynek slowacki?
Powinni w koncu sie za Was wziac i przysolic milionowe kary za te i wiele innych dzialan.
Nie mam ochoty tam sprzedawac, rozliczac sie w obcych walutach itp - wiec wyjazd jak najdalej od podejmowania decyzji za mnie!!!
Wlasnie sprawiliscie, ze nigdy nic nie wystawie na zagranicznych rynkach i licze, ze coraz wiecej sprzedawcow podejmie podobne decyzje!!!
@accadia Cześć, jeśli nie chcesz, to wcale nie musisz sprzedawać na allegro.sk
Już dzisiaj informowaliśmy o tym w artykule: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/od-dzisiaj-mo%C5%BCecie-przygotowa%C4%87-s....
Moje pytanie nie brzmialo co zrobic, zeby nie sprzedawac, lecz jakim prawem udostepnilisciie tam sami moje oferty?
@accadia Ale Twoje oferty nie zostały udostępnione na allegro.sk, ponieważ ta strona jeszcze nie działa dla klientów. 🙂 A czas na rezygnację ze słowackich metod dostawy masz do 28 lutego.
Widze, ze sie nie dogadamy.
Moje pytanie brzmialo - czemu to zrobiliscie automatycznie, ale widze, ze ciezko przeczytac ze zrozumieniem i udzielic profesjonalnej odpowiedzi, zamiast wymijajacej.
Za takie dzialanie z calego serca zycze, zeby kolejny zagraniczny rynek okazal sie niewypalem.
Swoimi zlymi decyzjami na przestrzeni ostatnich lat zaczynacie juz tracic klientow i to znaczne ilosci
Dlaczego Allegro bez mojej wiedzy i zgody przerzuca aukcje z Allegro.pl na Allegro.sk?
Nie chce udostępniać ofert na Allegro.sk
Kurcze, dobrze, że zobaczyłam Twój post, bo mi ta informacja umknęła (ktoś inny otworzył maila) i szczerze- nie wiedziałabym o takim działaniu... ALLEGRO- wstyd!!!
W życiu tam nie wystawię. Po przeliczeniu ich BDO, prowizji allegro i innych **piiip**ól jak wyjde na zero to bedzie cud
Ja nie mówię tam . Ja mówię o samych prowizjach na allegro, opłatach obciążających cię za kuriera i udostępnieniu płatności . Do tego zanim zaczniesz sprzedawać trzeba byż zarejestrowanych w słowackim BDO a i tego nie możesz zrobić sam tylko przez autoryzowanego przedstawiciela. Koszty okrutne