Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
nie mogę otworzyć strony do zalogowania sie na menager przesyłek . czy u was jest podobnie ?
Tak, to samo. Inpost padł..
ręce opadają , nie do kolan ale do samej ziemi . i jak tu pracować bez stresu .....
padł inpost u mnie tak samo - robili serwis przecież - lipa
działa, ale bardzo muli
a możesz robić import zamówień z allegro ??
nic się nie da zrobić , nie zaimportujesz zamówień z allegro . nic, padło całkiem . co należy zrobić w takiej sytuacji ?
czekać , czekać , czekać na cud . raczej szybko tego nie zrobią zwłaszcza w tych godzinach
dzwoniłam na infolinię , bardzo miła Pani prosiła o cierpliwość twierdząc że jutro powinno być ok , spróbować rano . tak więc .... można spokojnie odpocząć , zrelaksować się .... hehehe chyba mnie coś trafi ...
zrelaksować... padłem 🙂
U mnie to samo, nie mogę zrobić importu zamówień ciągle wyskakuje oczekiwanie z powiązaniem z moim kontem allegro.
zawsze jak sięgam pamięcią, po ich serwisach jest problem. Rano wszystko było OK, nawet popołudniu było ok. Znowu ktoś wsadził łapy i jak nie ma do kogo zadzwonić czy na czacie allegro napisać to wtedy człowieku zostajesz sam 😞
@agata19802 @FajneProdukty125 @Kaz-Auto @kytorr @MARMEXsklep InPost w tej chwili ma awarię, otrzymaliśmy sporo zgłoszeń i sami widzimy, że padła strona główna.
Prosimy o cierpliwość, pracownicy InPost pracują, by rozwiązać problem i wkrótce wszystko powinno działać poprawnie.
u mnie Manager przesyłek nie działa web trucker działa ale lipa i już po przygotowaniu etykiet na dzień kolejny
Teraz już się otwiera ale tak muli że nie da się ściągnąć zamówień a jak u was
U mnie zadziałało 🙂
Działa jeszcze raz powiązałem konto i zaskoczyło
działa , działa o Panie dzięki ci , możemy znowu pakować 🙂 🙂 🙂
no nareszcie pozamiatali 🙂 powinni zrobić wszystkim rekompensatę za straty moralne 🙂
@agata19802 @FajneProdukty125 @Kaz-Auto @kytorr @MARMEXsklep super! Wszystko już działa poprawnie 🎉
Ciekawe gdzie działa? u mnie wciąż nie mogę ściągnąć paczek, komunikat o powiązaniu konta i itp. Zrobiłam to, usunęłam i powiązałam na nowo i nic!