Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy tylko u mnie to padło? Czy macie to samo?
Zaczęło się od tego, że wyświetliło komunikat, że nie można zmienić statusu zamówienia. Po odświeżeniu, mieli w kółko i nie wyświetla w ogóle zakładki 😕
lista się ładuje i nie chce się załadować na różnych przeglądarkach oraz także na telefonie
Po raz kolejny nie można ani wystawiać ani nawet nie wczytują się zamówienia! Zróbcie coś z tym syfem! Wieczne podwyżki, a allegro tylko coraz gorzej działa!
u mnie również nie działa zakładka zamówień i ofert również, nic nie wyświetla
Też tak mam, wszedłem tu żeby sprawdzić jak u innych.
Weźcie się do roboty i dajcie chociaż znać co padło kiedy zacznie działać i co możecie zaoferować w rekompensacie za nasz zmarnowany czas.
Nie jestem powiązany z Allegro, to tylko nazwa loginu 🙂
zakładka zamówień nie działa
Kółko się tylko kręci i kręci...
Całe Allegro. Chciałem zgłosić szybko problem na czacie, to wyskakuje takie info
"Przepraszamy, nasz czat jest chwilowo niedostępny. Zapraszamy do kontaktu przez formularz kontaktowy"
Ja p...ę 😕
dokładnie. Zgłosisz przez formularz to odpowiedzą jutro albo w przyszłym tygodniu
Jak zwykle, spychologia! Ciekawe jak będą rozliczać punktowo czas wysyłki?? I pewnie zaniżane oceny od Kupujących, o dyskusjach nie wspomnę!
I jak tu pracować przed świętami??? Zaraz będzie tysiąc e-mail, dlaczego moja paczka nie została jeszcze wysłana? Wczoraj problem z wystawianiem aukcji, dziś z wysyłką, bo nie widać zamówień.... a prowizja coraz większa
co można robić ?
u mnie to samo , zamówienia się nie ładują
U mnie też nie działa
@_HolaOla_ @cloudcloud jest tutaj ktoś z Was? Wiecie co się stało i kiedy to naprawicie?????????? Jak mamy wysłać paczki skoro nie widać nawet komu i co trzeba pakować????????????
skorzystaj z poczty mailowej, od biedy da się ogarnąć... podwyżka prowizji idzie w parze z jakością... czas na nowe platformy np. **piiip**.. eh, żeby tak z 50 tysięcy sprzedawców tam przeszło....