Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam.
Kończąc działalność zaczynam wyprzedawać wyposażenie sklepu. Między innymi mam coś takiego co zostało zatytułowane " Szufladki z likwidacji sklepu" w cenie 40 zł/komplet składający się z 20 szt. Konia z rzędem temu kto po wpisaniu frazy " szufladki " znajdzie coś takowego. Sprawdzałam kilka razy. Nie ma nic takiego. Teoretycznie Jest 88 stron z ofertami w tytule których powinno wystąpić słowo " szufladki ", praktycznie w przynajmniej połowie jest wszystko z wyjątkiem tego słowa. Na stronie 2, w cenie 40 zł są dwie oferty, ale mojej nie ma. Natomiast w wynikach wyszukiwania w moich ofertach jest coś takiego. W jaki sposób potencjalny klient ma znaleźć coś czego nie ma i nie widzi tego?
Smaczku całej sprawie dodaje fakt że w dniu 15.10. był wystawiony jeden zestaw składający się z 20 sztuk , który w dniu 16.10. został sprzedany a aukcja cały czas widnieje jako aktywna. Wpisując numer aukcji oczywiście system ją znajduje, ale póki co Allegro nie oferuje ( jeszcze ) usług jasnowidza który mógł by jakikolwiek przedmiot zlokalizować.
Być może robię coś nie tak, będę wdzięczna za ewentualne " naprostowanie " mnie.
@cztery_bez_atu Podaj proszę numery obu ofert, o których piszesz.
To dotyczy tej samej oferty o numerze. 12746088997
@cztery_bez_atu Po wpisaniu frazy, którą proponujesz ("szufladki") widzę wyniki przedstawiające 10 844 oferty. Niezbędne jest więc filtrowanie. Wystarczy wybrać kategorię Motoryzacja i jeśli dodatkowo posortujesz wyniki po cenie (od najniższej), znajdziesz swoją ofertę na 2 stronie: https://allegro.pl/kategoria/motoryzacja?string=szufladki&order=p&p=2
ja postawiłam się w roli kupującego i wybrałam opcję ( jak potencjalny kupujący ) szukaj we wszystkich kategoriach gdyż mogę nie wiedzieć w jakiej kategorii takie coś może być i nie znalazłam. Jak napisałam wcześniej znaleziono 88 stron i po posortowaniu od ceny najniższej zakres cenowy 40 zł jest na stronie drugiej i są tam dwie aukcje z ceną 40 zł, a mojej nie ma. Czyli coś musi być na rzeczy. Tym bardziej że jak pisałam wcześniej, zostały pokazane aukcje w których nie było tego słowa, a tej konkretnej nie było. Moim zdaniem wszystkie to znaczy wszystkie. Proszę o dokładniejsze sprawdzenie czemu tak się dzieje.
Puk, puk. To ja. Ponieważ nie doczekałam się na odpowiedź więc rozwiązałam problem poprzez przeniesienie przedmiotu do innego działu. Ale tutaj znowu pojawił się nastepny problem. ( Życie bez problemów było by nudne ) Pomimo że EAN w tym dziale nie jest wymagany, to nie można wystawić przedmiotu bez jego podania. Żeby było śmieszniej to jeden przedmiot przeszedł bez jego podania a drugi ani ani. Jak zwyklle sobie poradzę ( nie mam innego wyjścia ) ale zdecydujcie się wreszcie czy podawanie tych danych jest obowiązkowe czy nie, gdyż jak na razie to w działach w których " podobno jest obowiązkowy " można wystawić przedmiot bez jego podania i na odwrót, tam gdzie " podobno nie jest obowiązkowy " nie można wystawić bez jego podania.
@cztery_bez_atu Abyśmy mogli to sprawdzić, oprócz EANu potrzebujemy również nazwy kategorii o jakie chodzi. Bez tych informacji nie będziemy w stanie tego zweryfikować.