Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Jak widać na zdjęciu gdy kliknie się w rozmiar M produtku wszystko jest okey, a jak klikam w rozmiar L łącze go z randomowym produktem.
14543806319
13191650494
Dodam tylko, że wielowariantowość powinna się składać tylko na rozmiar M i L
Na zmianach katalogowych niestety nic nie wskórałem.
Witam
Jak widać w tytule aukcji rozmiar M niestety rozmiar M zaczął wyświetlać się jako uniwersalny. Niestety nie mogę nic z tym za bardzo zrobić.
13421842842
14543775974
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@VayaMedical Zgłosiłam błędne powiązanie w pierwszym przypadku i wyjaśniam sprawę wariantu "uniwersalny".
Czekam na odpowiedź 🙂
@VayaMedical Powiązanie jest zgłoszone i muszę Cię prosić o cierpliwość.
Natomiast w ofercie 13421842842 musisz zmienić ustawienia parametru "Rozmiar". W tej chwili jest określony jako uniwersalny.
W katalogu pokazuje rozmiar M normalnie, a uniwersalny tyczy się strony zastosowania produku.
@VayaMedical Chodzi o edycję oferty, nie produktu:
Poprawione
Wiadomo już coś ?
@VayaMedical Niestety jeszcze nie. Sprawa jest przekazana do osób, które zajmują się tym obszarem.
@VayaMedical Przepraszam za długi czas oczekiwania na odpowiedź.
Dostałam informację, że konieczne będzie ponowne powiązanie ofert w wielowariantowości. To powinno rozwiązać problem. Jeśli się nie uda, daj proszę znać.
Zrobiłem od nowa wielowarianotowość, nic to nie zmieniło nadal wyświetla się tak samo.
@VayaMedical Przekazałam ponownie tę sprawę do osób, które weryfikowały wcześniej zgłoszenie.
@VayaMedical Przekazano mi, że w naszym systemie nie widać próby wprowadzenia zmian. Ekspert zaleca rozłączenie tej oferty wielowariantowej i utworzenie jej raz jeszcze, ewentualnie usunięcie tej oferty z oferty wielowariantowej, zapisanie i dodanie jeszcze raz.
Rozłączyłem oferty wielowariantowe tych produktów -
14543806319
13191650494
Niestety nadal bez zmian
@VayaMedical Widzę, że wariant "M" zastąpił "uniwersalny".
Te produkty nadal wyświetlają się nieprawidłowo jak widać na zrzucie ekranu
14543806319
13191650494
@VayaMedical Widzę, że wariant "M" zastąpił "uniwersalny".
To Pani potwierdzę jutro, bo nie mogę połączyć tych produktów przez to że w katalogu jest w jednym separator palców, a w drugim klin międzypalcowy. Zrobiłem zgłoszenie zmiany w katalogu i czekam.