Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Mamy problem z nadawaniem przesyłek Allegro One. Wyskakuje komunikat '"Wystąpił błąd komunikacji z API przewoźnika" i drugi "Nie udało się zamówić jednej lub więcej paczek. Aby dokończyć nadawanie, popraw błędy, które są wskazane w górnej części formularza nadawania lub usuń problematyczną paczkę."
Prosimy o szybką interwencję. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Firma-Polmer podaj proszę numer zamówienia, którego dotyczy zgłoszenie oraz dodaj zrzut ekranu z widocznym komunikatem. Zrzut powinien obejmować cały ekran wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną.
Ten sam problem.
Tylko i wyłącznie przesyłki Allegro One.
Komunikat błędu '"Wystąpił błąd komunikacji z API przewoźnika".
fb419340-0bbc-11ee-baab-95894bd7ed75
@Firma-Polmer dziękuję za informacje. Już konsultuję Twoje zgłoszenie. Jak tylko otrzymam odpowiedź, niezwłocznie Ci ją przekażę.
U mnie ten sam problem, numer zamówienia: 0d077710-0ba0-11ee-baab-95894bd7ed75
Próbuje nadać przesyłkę i mam błąd że nie można "Problem z nadaniem przesyłki. Skontaktuj się z nami. Pomożemy jak najszybciej." Ktoś też tak ma ?
U mnie to samo. "Problem z nadaniem przesyłki. Skontaktuj się z nami. Pomożemy jak najszybciej." Przesyłam screen.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
To samo u mnie
i u mnie 😉
@PatmexHurt24 @unik_sklep @domowystragan @kilowat_net zapewniam, że już badamy tę sprawę. Będę was informować na bieżąco.
Już działa
Potwierdzam. U mnie też.
u mnie nadal nie działa
U mnie nadal nie działa. ten sam komunikat co wyżej: Wystąpił błąd komunikacji z API przewoźnika. Proszę o pomoc. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Podpinam się do tematu u mnie tez nie działa .
Przez chwilkę działało, ale znowu się posypało ;/
@Super-Price_IMP @PHUSalamon @FOLIO_PAK_PL awaria występuje po stronie OpenNetu. Czekamy na rozwiązanie problemu.