Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy Wam też od wczoraj błąd przetwarzania uniemożliwa nadawanie przesyłek DPD?
U nas to samo od wczoraj. Problem zgłoszony ale niestety bez rezultatu.
@EMOS_POLSKA czy możesz podać numer zamówienia oraz przesłać zrzut ekranu z komunikatem jaki pojawia się, gdy próbujesz nadać przesyłkę?
@JUNIQ_Drogeria widzę, że Twoje zgłoszenie zostało przekazane do zespołu technicznego, gdy otrzymamy odpowiedź, wrócimy z informacją w sprawie nr 24201899.
@EMOS_POLSKA będę potrzebować też numer zamówienia przy którym występuje ten błąd 🙂
Przy każdym zamówieniu DPD, moj screen dotyczył akurat tego moze posłyzyc jako przykład:
orderId=90fd7070-f093-11ec-ad0f-ebaad097b39c
Proszę o szybkie działanie, aby zapewnić wysyłkę w 24h musimy korzystać z alternatywnych rozwiązań, generuje to dodatkowe koszty - klienta nie interesuje błąd systemu.
pozdrawiam
Witam,
od wczoraj są problemy z nadaniem paczek DPD smart
wyskakuje komunikat:
Błąd przetwarzania
Błąd przetwarzania. Support został poinformowany o Twoim problemie i pracuje nad rozwiązaniem
dotyczy
e9afd531-f15d-11ec-a2a7-272d4336928f
w innych zamówieniach jest ten sam problem,
kiedy to naprawicie?
Jak mam zachować 24h gwarancję wysyłki przy problemie który tak długo trwa?
Mam to samo nie mogę wygenerować etykiety pojawia się komunikat
Błąd przetwarzania. Support został poinformowany o Twoim problemie i pracuje nad rozwiązaniem
od wczoraj czekam na odpowiedź od Allegro, ale niestety cisza. To jest po prostu żałosne, jak nas traktują.
Niestety tak jest z monopolistami , jesteśmy na nich skazani i doskonale o tym wiedzą więc robią z nami co chcą.
@EMOS_POLSKA @JUNIQ_Drogeria @alleloombard987 @arturos2103 w Waszych zamówieniach problem stanowi ulica nadania lub adresu przekazania. Maksymalna ilość znaków to 36, dlatego wejdźcie proszę tutaj w Ustawienia Wysyłam z Allegro i w części "książka adresowa - Wysyłam z Allegro" skróćcie proszę ulicę, która jest tam wpisana.
Dajcie proszę znać czy to rozwiązało problem?
W przypadku EMOS_POLSKA to nie jest na pewno kwestia długości nazwy ulicy bo tak jak już pisałem wcześniej problem występuję przy wszystkich zleceniach DPD!!!! a w przypadku tego przykłądowego nazwaulicy ma 10znaków spacja dwucyfrowy numer....
@EMOS_POLSKA to dlatego, że Twoja nazwa ulicy jest za długa, nie kupującego, dlatego błąd pojawia się przy wszystkich zleceniach. Stąd prośba o zmianę w książce adresowej.
która część naszego adresu jest zbyt długa?? poza tym do wczoraj wszystko było dobrze, nikt nic nie zmieniał...
Pomogło, dziękuję
Przy jakiejkolwiek zmianie nazwy ulicy wyskakuje błąd "maksymalnie 36" lub "maksymalnie 50 znaków"
najkrótsza forma ma tylko 14 znaków, łącznie ze spacjami.
Chyba błąd tkwi w tym, że nie przyjmuje żadnych danych w tamtej rubryce.
@alleloombard987 czy możesz podesłać zrzut z książki adresowej z tym komunikatem?
Nie można dokonać żadnych zmian w nazwie ulicy, skrócenie powoduje , komunikat
Skąd nagle pojawił się problem z długością nazwy ulicy ,skoro do tej pory wszystko było ok?