Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam Was,
wystawiłam na sprzedaż zrobioną przez siebie półkę na książki. Znalazłam swoje ogłoszenie na allegro jako postronny użytkownik i widnieje info "30 osób już to kupiło" a ja nie sprzedałam ani jednej sztuki. O co chodzi? Allegro aż tak oszukuje swoich klientów? Jestem bardzo zniesmaczona, czekam na odp od allegro.
Miał ktoś podobną sytuację? Jak to wytłumaczyć?
@Client:73951762 podaj no link do oferty bo ja patrze i nie widzę
@Client:73951762 obrazki po zatwierdzeniu przez moderatorów widać
Jeśli chodzi o to https://allegrolokalnie.pl/oferta/biblioteczka-domek-polka-na-ksiazki to nie ma żadnych ofert kupna 🙂
@Client:73951762 Sprawdziłam w przeglądarce oraz aplikacji i nie widzę przy Twojej ofercie informacji o zakupionych przedmiotach. Zaktualizuj aplikację, z której korzystasz. Mam nadzieję, że to pomoże.
No a ja widzę, w przeglądarce
@Client:73951762 W tej sytuacji sugeruję aktualizację przeglądarki.
@nat_not Ktoś już pisał o podobnej sytuacji :
@Client:73951762 Faktycznie wczoraj Monika zgłosiła tę sprawę. Niestety wciąż czekamy na odpowiedź z zespołu technicznego.
@Kaliope_Brzeg Dziękuję za podesłanie wątku 👍
@nat_not wczoraj i ja widziałem takie liczby - 30szt. u sprzedajacych głównie na lokalnie, miałem pisać w sprawie ale uznałem, że pewnie już się tym zajmujecie. I tak chyba się stało ponieważ dzisiaj przeglądając kategorię elektronika juz jest normalnie. (przeglądarka cały czas aktualna na kompie.)
Dzięki za wiadomość!