anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błędne dane w kodzie EAN

onvolt_biuro
#8 Zapaleniec#

Wystawiając produkt, któremu sama nadaję kod EAN przez GS1 zauważyłam, że kod został użyty do jakiegoś innego przedmiotu - zupełnie różnego od branży, w której działamy. Zgłosiłam się do supportu o pomoc 8.09. i zgłoszenie otrzymało numer 35812435. Pan przyjmujący zgłoszenie otrzymał ode mnie wszystkie potwierdzenia i potrzebne informacje po czym od 25.09 nie mam żadnej odpowiedzi. Pisałam, ponaglałam, ale kod dalej przypisany jest do innego produktu, co wiąże się z tym, że zaraz miną dwa miesiące a ja dalej nie mogę wystawić swojego produktu. W jaki sposób przypieszyć tą procedurę, dlaczego to trwa tak długo? Czy założyć kolejne zgłoszenie?  @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Syla270985
#13 Ambasador#

@onvolt_biuro czyli innymi słowy, ktoś zajumał kod GTIN/EAN który wykupiliście dla własnego produktu, i zarejestrował na ten kod swój produkt w katalogu Allegro? 

oznacz moderatorów

onvolt_biuro
#8 Zapaleniec#

Dokładnie tak 🙂

oznacz moderatorów

Syla270985
#13 Ambasador#

Znam to 🤭 Jedno Ci poradzę, nie odpuszczaj tematu. Jak trzeba zamów rozmowę telefoniczną i wytłumacz w czym rzecz i zarządaj usunięcia produktu z katalogu, dołącz sreen z GS1 dla potwierdzenia, że kod został wykupiony na Was i dla Waszego produktu. Ja bym była na tyle skrupulatna, że napisałabym jeszcze do sprzedającego, który wystawił ofertę z kodem GTIN/EAN przypisanym w GS1 do Waszego produktu i poprosiła o szczegółowe wyjaśnienie, w jakich okolicznościach doszło do jego pozyskania i zarejestrowania w katalogu ich produktu. 

oznacz moderatorów