Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
I jak sama nazwa wskazuje, wrzucamy w tym wątku wszelkie zaobserwowane bugi i niedoróbki. Powtarzam - błędy. Nie żalimy się tu, jakie to Allegro jest be, podajemy prostą i jasną informację, co nie bangla.
@_HolaOla_ Taka zmyłka 😁 Mi to w ogóle nie przeszkadza, bardziej byłam ciekawa czy inni też tak mają.
@Kaliope_Brzeg Tak, u wszystkich pojawia się taka sama informacja.
Ten błąd zniknął na pewien czas, ale w jego miejsce pojawiło się wiele innych. Na przykład nie zawsze działało wywoływanie po nicku, nie dzwonił dzwonek gdy pojawiały się nowe posty itp. Po usunięciu tych błędów powrócił mylny komunikat o rozwiązaniach.
Jakby wszystko było ,,IDEALNE" to by się człek zanudził. I wyszło by na to, że trzeba coś jednak spe..psuć😜
A kiedyś praca uszlachetniała, teraz tylko układy.
Czy tylko ja tak mam, że Gadane nie zapamiętuje sesji? 😕 muszę się ciągle logować po zamknięciu przeglądarki.
Uprzedzam - nic nie grzebałem 😄
Fakt, wystarczy tylko kliknąć Zaloguj i zrobi to z automatu przez ciasteczko, ale ja nie lubię klikać : - (
@DarkStoorM Potwierdzam. Też tak mam.
@DarkStoorM Sesja wygasa po jakichś 20-30 minutach bez odświeżenia strony.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Teraz od razu wygasa po zamknięciu, wcześniej tak nie działało 😞 nie loguje się automatycznie, ale zdążyłem się już przyzwyczaić, więc jest ok 😄
@DarkStoorM Widocznie Twoja przeglądarka po zamknięciu karty usuwa ciastka ze spolecznosc.allegro.pl - mam rację czy się mylę?
@Knowhere Właśnie nie, problem zaczął się od momentu kiedy na Gadane popsuło się logowanie, ponoć tylko jakąś grupkę to dotknęło
@DarkStoorM Dokładnie. Miałam właśnie o tym pisać. Po problemach z logowaniem tak się zrobiło i zostało.
Mnie od zawsze wylogowywało mnie z AG po jakimś czasie bezczynności, nawet gdy miałem otwartą kartę.
A te problemy z logowaniem i mnie dotknęły.
To naprawdę tak musi działać ? Wchodze, chcę poczytać a tu co pare minut , JEBUDU , wyskakuje mi okienko "Co ja myśle o Allegro"... No co mam myśleć ? Naprawde chcecie wiedzieć ?
@eightbitclone2 No tak już tu od "lat", przyzwyczaj się.
Strach lodówkę otworzyć albo klape od sedesu...Bo też wyskoczą...
Na ten natrętny baner bata nie ma chyba prędzej epidemia się skończy niż on zniknie .
@mwmonety Jakby wybierać, lepsza opcja, koniec pandemii.
@eightbitclone2 Jeśli odpowiesz na pytania w tej ankiecie, to przez następnych 30 dni na pewno nie zapytamy o to ponownie i będziesz miał ją z głowy. Poza tym ankieta dotyczy Allegro Gadane, a nie samego Allegro 😉
Nie do konca😉odpowiedzialem i nadal wyskakuje w najmniej oczekiwanych momentach np. podczas pisania tego posta😉