anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błędy Allegro Gadane

Vryko
#18 Luminarz#

I jak sama nazwa wskazuje, wrzucamy w tym wątku wszelkie zaobserwowane bugi i niedoróbki. Powtarzam - błędy. Nie żalimy się tu, jakie to Allegro jest be, podajemy prostą i jasną informację, co nie bangla. 

Kaliope_Brzeg
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ Taka zmyłka 😁  Mi to w ogóle nie przeszkadza, bardziej byłam ciekawa czy inni też tak mają.

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Kaliope_Brzeg Tak, u wszystkich pojawia się taka sama informacja. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Ten błąd zniknął na pewien czas, ale w jego miejsce pojawiło się wiele innych. Na przykład nie zawsze działało wywoływanie po nicku, nie dzwonił dzwonek gdy pojawiały się nowe posty itp. Po usunięciu tych błędów powrócił mylny komunikat o rozwiązaniach.

oznacz moderatorów

pulkownik66
#19 Nestor#

Jakby wszystko było ,,IDEALNE" to by się człek zanudził. I wyszło by na to, że trzeba coś jednak spe..psuć😜

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A kiedyś praca uszlachetniała, teraz tylko układy.

oznacz moderatorów

DarkStoorM
#17 Koryfeusz#

Czy tylko ja tak mam, że Gadane nie zapamiętuje sesji? 😕 muszę się ciągle logować po zamknięciu przeglądarki.

Uprzedzam - nic nie grzebałem 😄 

Fakt, wystarczy tylko kliknąć Zaloguj i zrobi to z automatu przez ciasteczko, ale ja nie lubię klikać : - (

oznacz moderatorów

Kaliope_Brzeg
#21 Demiurg#

@DarkStoorM  Potwierdzam. Też tak mam.

Knowhere
#21 Demiurg#

@DarkStoorM Sesja wygasa po jakichś 20-30 minutach bez odświeżenia strony.

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów

DarkStoorM
#17 Koryfeusz#

@Knowhere Teraz od razu wygasa po zamknięciu, wcześniej tak nie działało 😞 nie loguje się automatycznie, ale zdążyłem się już przyzwyczaić, więc jest ok 😄

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@DarkStoorM Widocznie Twoja przeglądarka po zamknięciu karty usuwa ciastka ze spolecznosc.allegro.pl - mam rację czy się mylę?

oznacz moderatorów

DarkStoorM
#17 Koryfeusz#

@Knowhere Właśnie nie, problem zaczął się od momentu kiedy na Gadane popsuło się logowanie, ponoć tylko jakąś grupkę to dotknęło

oznacz moderatorów

Kaliope_Brzeg
#21 Demiurg#

@DarkStoorM  Dokładnie. Miałam właśnie o tym pisać. Po problemach z logowaniem tak się zrobiło i zostało.

Knowhere
#21 Demiurg#

@DarkStoorM
@Kaliope_Brzeg

Mnie od zawsze wylogowywało mnie z AG po jakimś czasie bezczynności, nawet gdy miałem otwartą kartę.
A te problemy z logowaniem i mnie dotknęły.

oznacz moderatorów

eightbitclone2
#14 Krzewiciel#

To naprawdę tak musi działać ? Wchodze, chcę poczytać a tu co pare minut , JEBUDU , wyskakuje mi okienko "Co ja myśle o Allegro"... No co mam myśleć ? Naprawde chcecie wiedzieć ?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@eightbitclone2 No tak już tu od "lat", przyzwyczaj się.Screenshot_2020-11-22 Co to za chochlik.png

oznacz moderatorów

eightbitclone2
#14 Krzewiciel#

Strach lodówkę otworzyć albo klape od sedesu...Bo też wyskoczą...

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

Na ten natrętny baner bata nie ma chyba prędzej epidemia się skończy niż on zniknie .

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@mwmonety Jakby wybierać, lepsza opcja, koniec pandemii.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@eightbitclone2 Jeśli odpowiesz na pytania w tej ankiecie, to przez następnych 30 dni na pewno nie zapytamy o to ponownie i będziesz miał ją z głowy. Poza tym ankieta dotyczy Allegro Gadane, a nie samego Allegro 😉 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kasi_ak
#12 Orędownik#

Nie do konca😉odpowiedzialem i nadal wyskakuje w najmniej oczekiwanych momentach np. podczas pisania tego posta😉

oznacz moderatorów