Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
I jak sama nazwa wskazuje, wrzucamy w tym wątku wszelkie zaobserwowane bugi i niedoróbki. Powtarzam - błędy. Nie żalimy się tu, jakie to Allegro jest be, podajemy prostą i jasną informację, co nie bangla.
Coś pominąłem? 🤔
@pogotowie-it dzięki! 1, 4 i 5 to nie błędy. Konieczność akceptacji zdjęć zniknie w momencie osiągnięcia określonej rangi. Jeżeli chodzi o blog, tak to po prostu tam działa (tym się różni blog od forum) - m.in. z tego powodu wyłączyliśmy komentowanie na blogu.
2 - będziemy to poprawiać, z tym że zmiany wyglądu strony zajmą nam więcej czasu.
3 - ten błąd już zgłoszony, czekamy na jego usunięcie. Utrudnia sprawę fakt, że nie zawsze on występuje, ale również to zauważyłem.
A możesz zdradzić jaką to rangę trzeba uzyskać, żeby konieczność akceptacji zdjęć zniknęła? Nazwa, ilość komentarzy etc?
Nie 🙂
Jeszcze @Vryko a propos rozbieżności w liczbie otrzymanych W punkt! - na swoim profilu masz wszystkie uzyskane W punkt!, natomiast w rankingu masz tylko te otrzymane od innych użytkowników. Wykluczone są te otrzymane ode mnie i od moderatorów 🙂 W sumie logiczne.
@msniezek W sumie logiczne, ale teraz znam powód 🙂 Dzięki.
@msniezek Mam wątpliwości, czy działa "zgłoś nieodpowiednią zawartość". Po zgłoszeniu post z danymi osobowymi był widoczny jeszcze przez niemal dobę i trzeba było interweniować innymi kanałami.
...ewentualnie na początku uznano, że nieodpowiednia zawartość nie występuje.. 😉
@xyz96 działa, jak mówiłem - my też się uczymy 🙂
@msniezekOd kilku dni nie mogę pisać z telefonu, brakuje przycisku "odpowiedz" i nie widać już udzielonych odpowiedzi.
Rozpocząłem nowy temat napisałem posta wybrałem opublikuj i post się nie pojawił
a mój licznik postów zwiększył się o jeden
Czy to był post z obrazem? 🙂 Wydaje mi się, że tak. Do pewnej rangi to moderatorzy akceptują posty ze zdjęciami (dlatego mogą pojawiać się później) - reszta dodaje się automatycznie. Daj mi znać.
Temat (jeden z trzech o tej samej treści, jakie założyłeś) już się pojawił.
To raczej nie bład - pojawiło się przy próbie odpisania w skasowanym wątku. Ale wrzucam, dla potomności:
No dobra. Wczoraj pojawił się wątek Rosjanina, który pytał o szczegóły transakcji, w tym sposób zapłaty, etc. Grzecznie odpowiedziałem, jako że trochę radzę sobie z językiem. Dziś chciałem go odnaleźć. Ale wątek wcięło. I teraz nie wiem, czy to błąd (może skrypt forum wywalił go do spamu..?), czy zadziałała niewidzialna ręka administracji, czy może oślepłem...
@Vryko sprawdź tutaj: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B...
Ten wątek rzeczywiście nie był dostępny przez jakiś czas, więc problemów ze wzrokiem nie potwierdzam 😉
@msniezek @cloudcloud @_HolaOla_ właśnie ZMNIEJSZYŁA mi się liczba "wpunktów" na głównej 🤣
@pinsplash jeżeli zmniejszyła się o jeden to W punkty! można zabierać, klikając je drugi raz. Niektórzy robią to nieświadomie, na razie nie mamy oznaczenia, czy W punkt! został już za dany post przyznany - ale pracujemy, żeby było to widoczne.
Natomiast już wkrótce zaczniecie tracić W punkty! w rankingu, bo liczymy je z ostatnich 30 dni 🙂
@msniezekrzeczywiście przydałby się komunikat - "dodano Wpunkt" "odjęto Wpunkt"
Aha - good to know - czy to oznacza również zmiany rang? Np wyjeżdżam na miesiąc wracam i znowu jestem nowicjuszem?
Nie, do rang liczą się pełne statystyki, od początku istnienia konta.