anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błędy Allegro Gadane

Vryko
#18 Luminarz#

I jak sama nazwa wskazuje, wrzucamy w tym wątku wszelkie zaobserwowane bugi i niedoróbki. Powtarzam - błędy. Nie żalimy się tu, jakie to Allegro jest be, podajemy prostą i jasną informację, co nie bangla. 

pogotowie-it
#13 Ambasador#

@Vryko 

1. Cały czas wymagana jest akceptacja zdjęć przez adminów. nawet dla userów z okresu testowego forum
  2. Po wejściu w dany wątek za wąska sekcja samego wątku. Wystarczy przenieść przycisk "Rozpocznij temat" w inne miejsce i będzie OK
  3. Jak ktoś przyzna "W Punkt" lub odpowie na post to komunikat w dolnym roku pojawia się kilka razy. Zazwyczaj 3x
  4. brak funkcji odpowiedz na blogu
  5. brak drzewa w Blogu

Coś pominąłem? 🤔

oznacz moderatorów

msniezek
Administrator
Administrator
Ekipa Gadane

@pogotowie-it dzięki! 1, 4 i 5 to nie błędy. Konieczność akceptacji zdjęć zniknie w momencie osiągnięcia określonej rangi. Jeżeli chodzi o blog, tak to po prostu tam działa (tym się różni blog od forum) - m.in. z tego powodu wyłączyliśmy komentowanie na blogu.

2 - będziemy to poprawiać, z tym że zmiany wyglądu strony zajmą nam więcej czasu.

3 - ten błąd już zgłoszony, czekamy na jego usunięcie. Utrudnia sprawę fakt, że nie zawsze on występuje, ale również to zauważyłem.

Maciej Śnieżek
   Menedżer Społeczności

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

pogotowie-it
#13 Ambasador#

@msniezek 

A możesz zdradzić jaką to rangę trzeba uzyskać, żeby konieczność akceptacji zdjęć zniknęła? Nazwa, ilość komentarzy etc?

oznacz moderatorów

msniezek
Administrator
Administrator
Ekipa Gadane

Nie 🙂

Jeszcze @Vryko a propos rozbieżności w liczbie otrzymanych W punkt! - na swoim profilu masz wszystkie uzyskane W punkt!, natomiast w rankingu masz tylko te otrzymane od innych użytkowników. Wykluczone są te otrzymane ode mnie i od moderatorów 🙂 W sumie logiczne.

Maciej Śnieżek
   Menedżer Społeczności

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Vryko
#18 Luminarz#

@msniezek W sumie logiczne, ale teraz znam powód 🙂 Dzięki. 

xyz96
#21 Demiurg#

@msniezek Mam wątpliwości, czy działa "zgłoś nieodpowiednią zawartość". Po zgłoszeniu post z danymi osobowymi był widoczny jeszcze przez niemal dobę i trzeba było interweniować innymi kanałami. 

oznacz moderatorów

Vryko
#18 Luminarz#

...ewentualnie na początku uznano, że nieodpowiednia zawartość nie występuje.. 😉

msniezek
Administrator
Administrator
Ekipa Gadane

@xyz96 działa, jak mówiłem - my też się uczymy 🙂

Maciej Śnieżek
   Menedżer Społeczności

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@msniezekOd kilku dni nie mogę pisać z telefonu, brakuje przycisku "odpowiedz" i nie widać już udzielonych odpowiedzi.

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

Rozpocząłem nowy temat napisałem posta wybrałem opublikuj i post się nie pojawił

a mój licznik postów zwiększył się o jeden

oznacz moderatorów

cloudcloud
Była Moderatorka
Była Moderatorka

Czy to był post z obrazem? 🙂 Wydaje mi się, że tak. Do pewnej rangi to moderatorzy akceptują posty ze zdjęciami (dlatego mogą pojawiać się później) - reszta dodaje się automatycznie. Daj mi znać. 

Klaudia
   Były Moderator
oznacz moderatorów

msniezek
Administrator
Administrator
Ekipa Gadane

Temat (jeden z trzech o tej samej treści, jakie założyłeś) już się pojawił.

Maciej Śnieżek
   Menedżer Społeczności

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Vryko
#18 Luminarz#

To raczej nie bład - pojawiło się przy próbie odpisania w skasowanym wątku. Ale wrzucam, dla potomności: Bez_tytułu_1.jpg

Vryko
#18 Luminarz#

No dobra. Wczoraj pojawił się wątek Rosjanina, który pytał o szczegóły transakcji, w tym sposób zapłaty, etc. Grzecznie odpowiedziałem, jako że trochę radzę sobie z językiem. Dziś chciałem go odnaleźć. Ale wątek wcięło. I teraz nie wiem, czy to błąd (może skrypt forum wywalił go do spamu..?), czy zadziałała niewidzialna ręka administracji, czy może oślepłem...

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Vryko sprawdź tutaj: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B...

Ten wątek rzeczywiście nie był dostępny przez jakiś czas, więc problemów ze wzrokiem nie potwierdzam 😉 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg#

@msniezek @cloudcloud @_HolaOla_ właśnie ZMNIEJSZYŁA mi się liczba "wpunktów" na głównej 🤣

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

msniezek
Administrator
Administrator
Ekipa Gadane

@pinsplash jeżeli zmniejszyła się o jeden to W punkty! można zabierać, klikając je drugi raz. Niektórzy robią to nieświadomie, na razie nie mamy oznaczenia, czy W punkt! został już za dany post przyznany - ale pracujemy, żeby było to widoczne.

Natomiast już wkrótce zaczniecie tracić W punkty! w rankingu, bo liczymy je z ostatnich 30 dni 🙂

Maciej Śnieżek
   Menedżer Społeczności

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg#

@msniezekrzeczywiście przydałby się komunikat - "dodano Wpunkt" "odjęto Wpunkt"

Aha - good to know - czy to oznacza również zmiany rang? Np wyjeżdżam na miesiąc wracam i znowu jestem nowicjuszem?

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

msniezek
Administrator
Administrator
Ekipa Gadane

Nie, do rang liczą się pełne statystyki, od początku istnienia konta.

Maciej Śnieżek
   Menedżer Społeczności

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów