Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
I jak sama nazwa wskazuje, wrzucamy w tym wątku wszelkie zaobserwowane bugi i niedoróbki. Powtarzam - błędy. Nie żalimy się tu, jakie to Allegro jest be, podajemy prostą i jasną informację, co nie bangla.
@_HolaOla_Brak w ogóle ( Lisek najnowszy) ps nie tylko u mnie wiem że Ifonka też nie ma ( pisała)
Mam zrzut z ekranu ale NIE DZIAŁA WSTAWIANIE ZDJĘĆ 🙂 - no to mamy kolejny bug
@pinsplash Nad wstawianiem zdjęć pracujemy, ale mam jeszcze ogromną prośbę. Sprawdź proszę czy z emotikonami jest taka sama sytuacja, jeśli napiszesz wiadomość w tym wątku: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/przesy%C5%82ka-zagraniczna-a-darmowy-koszt...
@_HolaOla_Taka sama, brak emotek
@msniezek @_HolaOla_ @nat_not @cloudcloud
No i nowa niespodzianka
ps Moderatorzy też się wliczają do użytkowników
ps 2 Po co to?
Byłabym wdzięczna @pinsplash, abyś uzasadnił możliwość oznaczania większej ilości osób, zawsze wystarczy, gdy oznaczysz jedno z naszej czwórki 😉
@cloudcloudKlaudia, w tym temacie wypowiadało się w różnych wątkach kilka osób. Dlatego chciałem je wszystkie dac na CC...
Dzięki - rozważymy Twoją sugestię.
Dziś od rana nie działa dzwonek, nie ma powiadomień o nowych postach. Będzie to naprawione w miarę szybko?
@xyz96 Wszystko powinno już wracać do normy. Przepraszamy za te nieprawidłowości.
Przywróćcie funkcjonowanie dzwonka do poprzedniego stanu, dzisiejsza zmiana znacząco utrudnia poruszanie się po Allegro Gadane.
Od dziś klikając "odpowiedz" nie mogę zaznaczyć, do kogo się zwracam. Wciśniecie @ nic nie daje. To błąd, czy tak już ma być?
@xyz96 To błąd, o którym wiemy. Czekamy na jego usunięcie.
Dzięki, ale Tobie się udało odpowiednio zaadresować post, pomimo błędu 🙂
@xyz96 Raz się udaje, raz nie 🙂
wystarczy wpisać poprostu @login i działa, w sumie czcionka kursywy i pogrubienia jest inna niż regular, w momencie odpowiedzi 😮 co jest dziwne.. test: @cloudcloud
@konto zamknięte @xyz96 Obecnie problemy nie powinny już występować.
@nat_not Jest ok. Dzięki.
Nie mogę wstawiać buziek ( emotek)
Powinno być tak ze jak zaczynam edycję to system pozwala mi dokończyć, a nie pojawia się coś takiego :
@pinsplash tak zgadzam, się - sama kilkukrotnie miałam taką sytuację. Zgłoszone 🙂