Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
I jak sama nazwa wskazuje, wrzucamy w tym wątku wszelkie zaobserwowane bugi i niedoróbki. Powtarzam - błędy. Nie żalimy się tu, jakie to Allegro jest be, podajemy prostą i jasną informację, co nie bangla.
@msniezekNo i znowu bawiłeś się nożyczkami 🙂
Wątek : Z nami w gąszczu okazji poradzisz sobie jak wytrawny łowca
"Natomiast już wkrótce zaczniecie tracić W punkty! w rankingu, bo liczymy je z ostatnich 30 dni"
@msniezek toż to rozbój
@pinsplash bardzo dziękuję. Błąd odnotowany, więc teraz działamy w tym temacie.
@pinsplash pewnie strona długo "wisiała" nieużywana i sesja się skończyła - w takich sytuacjach wystarczy odświeżyć.
Edycja tytułu postu - możliwa czy nie?
Dla Was - nie. My możemy i czasem to robimy, ze względu na wyszukiwarkę.
@msniezekDla nas nawet do 10min? Chodzi mi głownie o literówki które potem w wyszukiwarce mogą wypaczać wyniki
Ponoć od przybytku głowa nie boli 😁 A tak na poważnie, to dziękujemy @pinsplash, sprawdzimy to.
Ankieta. Wypełniona kilka dni temu i znów mnie molestuje... 😉
U mnie to samo. A po wypełnieniu ankiety 👇
"Nie wysłano odpowiedzi na ankietę, bo już ich udzielono"
@Vryko @pogotowie-it przestawiliśmy częstotliwość ankiety na raz na 30 dni, mam nadzieję że pomoże. Bazuje ona na cookies - jeżeli je skasujecie lub skorzystacie z nowej przeglądarki, pojawi się ponownie.
Cookies mam czyścić. Nie mam instrukcji jak to zrobić 😏
A tak n serio to jest jest rozwiązanie. Poza tym pytania były te same 🙂
Bardzo źle się korzysta z tego forum w wątkach, których jest więcej niż jedna strona. Pojawia się w jakimś wątku nowy post, ale nie da się do niego przejść bezpośrednio ze strony głównej "zaawansowanie sprzedawcy". Ok, mogę przejść do dowolnej strony, ale skąd mam wiedzieć, że ktoś napisał nowy post, skoro pojawia się on gdzieś w środku wątku?
@msniezek @_HolaOla_ @cloudcloud Gdy ktoś da mi punkt. lub wspomni - pojawia się pop-up. Jak na niego kliknę to przenosi mnie do postu który był skomentowany. OK. Ale na górze obok ikonki "dzwonka" pojawia się cyferka o zdarzeniu i kliknięcie na pop-up nie powoduje jej zniknięcia.
@pinsplash Dziękuję, przekazałam już ten błąd do sprawdzenia.
@_HolaOla_Bez zmian w temacie