Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
I jak sama nazwa wskazuje, wrzucamy w tym wątku wszelkie zaobserwowane bugi i niedoróbki. Powtarzam - błędy. Nie żalimy się tu, jakie to Allegro jest be, podajemy prostą i jasną informację, co nie bangla.
Siedzę na tym:
Google Chrome | 88.0.4314.0 (Oficjalna wersja) canary (64-bitowa) |
Wersja | 7e5987d542f0066763a8f4209095caa9ac4b5f63-refs/branch-heads/4314@{#1} |
Platforma | 13579.0.0 (Official Build) canary-channel snappy |
Wersja oprogramowania | Google_Snappy.9042.244.0 |
Identyfikator dostosowania | BENTLEY-BIGDADDY |
ARC | 6948426 |
JavaScript | V8 8.8.218 |
Klient | Mozilla/5.0 (X11; CrOS x86_64 13579.0.0) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/88.0.4314.0 Safari/537.36 |
@msniezek Maciek to ja też czuję się "dotknięty" 😂 Rano na chyba ok godziny "wypadłem" z powodu niezgodności kuponu.
@pinsplash Mi to udało się zalogować ze 2 razy na chwilkę. Dzisiaj klapa po całości . Do tego ankieta doprowadza mnie do szału 😐
Po wypełnieniu ankiety można się zalogować, sprawdzone. Ta ankieta pojawiła mi się ze dwa razy w ciągu kilku ostatnich miesięcy, a od wczoraj pojawia się kilka razy dziennie i za każdym razem ją wypełniam. Dopiero po wypełnieniu mogę się zalogować. Bez wypełnienia nie mogę.
@xyz96 Przy takiej częstotliwości ukazywania się ankiety, nic robić nie będę tylko wypełniać ją na okrągło 😂
@_HolaOla_ @Kaliope_Brzeg @msniezek Znowuuuuuuuuuuu
1. ankieta
2. brak autoryzacji kuponu
Co Wy tam robicie???🤔
@Kaliope_Brzeg bo Ty zawsze jesteś w coś zamieszana 🤣😂
@pinsplash To nie my, to oni 😁 Dobrze pamiętam, że korzystasz z FF?
@_HolaOla_ dobrze 🙂
@pinsplash @Kaliope_Brzeg Udało nam się znaleźć przyczynę oraz rozwiązanie, więc te problemy nie będą już występować.
Fajnie że używasz MOJEJ porady. Nie mam z tym problemu. Nawet jeśli nie wskazujesz źródła: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pogadane/natr%C4%99tna-ankieta/m-p/113090/highlight/true#M2288
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
@Kaliope_Brzeg A mnie się już wydaje, że ta ankieta była od zawsze🤣 od początku wielkiego wybuchu- powstał wszechświat i ankieta😂
@msniezek Maciek, a mógłbyś wpaść tu któregoś dnia z miotełką i wymieść zbędne wpisy..? Bo jak widzę, niektórym wątek się z przedszkolem pomylił...
@Vryko Dzisiaj zaglądam tu ja, więc zrobiłam, co mogłam 🙂
@_HolaOla_ Biedna... 😉
A zauważyliście, że jak w wątku w którym się udzielamy ktoś oznaczy rozwiązanie to ZAWSZE wyświetla w dzwonku informację " Twoją odpowiedź oznaczono jako rozwiązanie" ? Przynajmniej tak jest u mnie. Nie zrobiłam zrzutu, ale mam już tak od dawna. Taki w sumie mały błądek 😊
Tak jest od początku AG. Nie potrafią tego naprawić.
@Kaliope_Brzeg Tak, rzeczywiście taka informacja pojawia się w powiadomieniach, ale z uwagi na to, że jest to raczej kosmetyczna zmiana, na ten moment jest daleko na naszej liście.