anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ban na sprzedaż?

atechnik_sklep
#14 Krzewiciel#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Czyżbym dostał jakiegoś bana na sprzedaż? 😉 Przeanalizowałem statystyki swoje i konkurencji - sprzedaż powinna być zadowalająca a tymczasem od początku kwietnia coś się spierniczyło - ani promocja, ani cena, ani opis, tytuł itp. nie powodują sprzedaży (tylko u mnie).  Co jest grane?

To już po negatywie jest o niebo lepsza sprzedaż niż z tym waszym poziomem "super+" i "supersprzedawcą" ;). 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@atechnik_sklep Nie, na Twoim koncie z naszej strony nie ma żadnych blokad. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

atechnik_sklep
#14 Krzewiciel#

@_HolaOla_  

Formalnie blokad nie ma ale co jest w takim razie skoro mimo trendu wzrostowego do tej pory, wspomagania adsami teraz jest całkowita posucha?

Adsy żrą kasę a zwrot 0 - nierealne patrząc na dotychczasowe statystyki. Co jest grane z waszej strony?
Poza tym patrzę - oferty nie wyświetlają się. Promowanie jest a w listingu oferty nie są promowane.
Analizując dane twierdzę, że nie jest to możliwe bez zewnętrznego sterowania sprzedażą. 

Wyślę Ci zrzut trendu - sama zobacz.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@atechnik_sklep masz porównanie ze sklepem internetowym czy innym portalem ? od jakiegoś czasu dzieją się tu takie cuda że głowa boli, 3 dni 0 sprzedaży ( wiem że allegro ma testy ) potem przez 2 dni sprzedaż nadrabia i tak w kółko, brak stabilności, na szczęście miesiąc kończy się na stałym poziomie, gdzie w sklepie w tym samym czasie mam stałą i stabilną sprzedaż 🙂 

Jak nie ma sprzedaży to nie wiem co byś nie robił i tak Ci nie wzrośnie, przez 15 lat korzystania Google ads nauczyłem się że jak nie kupują to podniesienie budżetu czy stawek nic nie zmieni, są takie okresy w miesiącu czy roku ( różne dla różnych branż ) że tego nie przeskoczysz, no i zaraz święta więc se odpowiedz 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów