anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bezkarność Allegro

Client:34060602
#1 Nowicjusz#

Niedawno dowiedziałem się że bez mojej zgody allegro połączyło moje osobiste konto z kontem 3 osoby. Bez mojego zezwolenia oraz powiadomienia, stwierdzić że był zaskoczony, to nic nie powiedzieć. Ponieważ żadnej informacji e-mail oraz w allegro o tym nie ma. W pomocy na moje oburzenie z tego powodu odpowiadają 3 letni dzieci po szablonie, nic nie możemy zrobić. Ja już z 20 raz tłumaczyłem że ja tego nie robiłem proszę zablokować dostęp 3 osobie do moich danych prywatnych.  Na co otrzymałem nie instrukcje co i jak zrobić, a że wszelkie informacje były udzielone nic nie możemy zrobić. Kurde 1 raz spotykam się z takim podejściem, moje dane udostępnia osobie 3 w raz z adresem, konta bankowe, przepisane kartę. I ogólnie niechęć rozwiązania problemy z ich winy. Ponieważ żadnej informacji że to jest moja winą u mnie niema, a jestem pewien że tego nie robiłem, bo przy każdym logowaniu mam potwierdzenie SMS, a z allegro wchodzę tylko z 1 komputera w sypialni. ( Wiadomo że telefon też mam )

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

Ziolko39
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:34060602 Przykro mi, ale sprawę zablokowanego konta wyjaśnisz wyłącznie mejlowo. Kontynuuj korespondencję 29105684. 

oznacz moderatorów