Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zadbaliśmy o przedsiębiorców, którzy kupują i sprzedają w Allegro z Odroczoną Płatnością dla Firm.
Od dzisiaj w przypadku pytań, wątpliwości lub problemów z przeprowadzeniem takich transakcji będziecie mogli się kontaktować bezpośrednio z @PragmaGO po prostu zamieszczając post na Gadane.
Wywołani w dyskusjach eksperci @PragmaGO udzielą niezbędnych informacji, zaproponują najlepsze rozwiązanie, wyjaśnią zawiłe kwestie. Przy tak profesjonalnym wsparciu warto rozważyć włączenie Odroczonej Płatności dla Firm.
Wiemy, że nie trzeba Was zachęcać do korzystania z takich okazji, ale dla porządku - zapraszamy do kontaktu 😉
Dzień dobry,
z tej strony zespół PragmaGO. Miło nam dołączyć do społeczności Allegro Gadane. Jesteśmy tu do Waszej dyspozycji. W razie jakichkolwiek pytań związanych z Odroczoną Płatnością dla Firm, służymy naszą wiedzą. Liczymy, że dzięki naszej obecności na Allegro Gadane, korzystanie z naszej usługi będzie jeszcze prostsze i przyniesie wymierne efekty Waszym firmom.
Pozdrawiamy,
Zespół PragmaGO
@WoodQueen Prześlij proszę więcej szczegółów (najlepiej kwotę i tytuł przelewu). Postaramy się pomóc 🙂
@ko_alka
tytył płatności : 431CA1D0-F994-11EE-8C21-9D8527A2AF46
KWOTA: 133,80 ZŁ
nie wiem gdzie w allegro ma wpisać ten numer zamówienia, żeby wyskoczyło. Jeśli wpisuję w lupce "szukaj" to nic nie wyskakuje
@WoodQueen Zerknij na zamówienie 431ca1d0-f994-11ee-8c21-9d8527a2af46 (z 13 kwietnia, metoda Allegro Pay Business). 🙂
@ko_alka od razu zapytam na przyszłość - w którą rubrykę w zamówieniach mam wpisywać numer z przelewu, żebym mogła samodzielnie znaleźć czego dotyczy ?
@WoodQueen Zapłatę za zamówienie znajdziesz na rachunku bankowym, który został przez Ciebie wskazany do wypłat na Allegro. Nadawcą przelewu będzie dostawca usługi Allegro Pay Business: obecnie to firma PragmaGO S.A. W tytule przelewu znajdziesz numer zamówienia, na przykład „Płatność za zamówienie nr 431ca1d0-f994-11ee-8c21-9d8527a2af46”.
@ko_alka mi chodzi gdzie na allegro - na portalu- mogę wpisać numer tego zamówienia,żeby szybko znaleźć czego dotyczy wplata.
Jeśli wchodzie "zamówienia od kupujących" i wklejam ten numer w lupkę "szukaj" nie wyskakuje mi, którego zakupu dotyczy wplata wysłana przez pragmago
@WoodQueen W zakładce https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/zamowienia/ wyszukasz to zamówienie. Wklej numer 431ca1d0-f994-11ee-8c21-9d8527a2af46 ponownie w okno, a przed wyszukiwaniem wyczyść filtry.
Dziękuję (:
Zawsze PragnąłemGo, tego kontaktu na AG 🙂
Witam serdecznie chciałbym sie dowiedziec kiedy otrzymam środki za 3 zamówienia opłacone w dniu 26.06.2024 nr zamówień: 33363b60-33a4-11ef-b489-2b9e170327b1 ; f1d18260-33a3-11ef-b489-2b9e170327b1 ; a87c77f0-33a3-11ef-9706-71e14f1a1f70. Klient dokonał 4 zamówienia za jedno o nr 9ba25c20-3394-11ef-89c6-6573765bf20e środki zostały przelane pozostałe nie za zamówienie z dnia dzisiejszego otrzymałem takze środki.
@Chemia_DE_Bydg Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz. Doradca będzie mógł przekazać Ci potwierdzenia płatności.
Wczoraj napisałem i do chwili obecnej nie uzyskałem odpowiedzi niestety, allegro wysłało zapytanie do pragmago ale nie otrzymało odpowiedzi . Brak checi pochylenia sie nad tematem i szybkiego zweryfikowania