anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

BEZPODSTAWNIE ZABLOKOWANE KONTO

tomasz_watkowski
#7 Wielbiciel#

Czy jest ktoś w stanie logicznie to wytłumaczyć?? Po 4 dniach dochodzenia na własną rękę ponieważ allegro olało sprawę okazało się że zostałem zablokowany ponieważ zalogowałem się z tej samej sieci co użytkownik który ma sankcje. Nałożono na tego użytkownika sankcje ponieważ nie miał dokończonej rozmowy ze swoim klientem który kupił używany telefon w 100% sprawny. Klient zgłosił produkt i zarządał zwrotu pieniędzy ponieważ telefon jak on to napisał "muli"

Co się okazało użytkownik który ma sankcje może korzystać z allegro, a mnie całkowicie zablokowano mimo że niewspółdzialałem. Zespół allegro sprawę olewa i nie zamierza odblokować konta. Gdy prosiłem o odblokowanie to odpisali że KONIECZNY JEST KONTAK Z ALLEGRO Z KONTA POWIĄZANEGO Z MOIM KONTEM i mi nie pomogą.

20250310_223902.jpg

Screenshot_20250310_221518_Chrome.jpg

Po znalezieniu przezemnie użytkownika na którego nałożono sankcje a mnie za to bezpodstawnie zablokowano użytkownik ten skontaktował się z allegro wytłumaczyć że ja nic nie mam z tym wspólnego. Oczywiście allegro mnie nieodblokowało, a użytkownikowi na którego nałożono sankcje odpisali aby mnie odblokować KONIECZNY JEST KONTAK Z ALLEGRO Z KONTA POWIĄZANEGO czyli z mojego.

20250310_222227.jpg

Mi odpisali żeby odblokować moje konto potrzebny jest kontakt osoby powiązanej z moim kontem.

A osobie która wedłóg allegro jest powiązana z moim kontem odpisali żeby mnie odblokować to ja muszę skontaktować się z allegro...

To kto kur..A ma się w końcu skontaktować aby odblokować moje konto?!!!

oznacz moderatorów
0 ODPOWIEDZI 0