Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
da się jakoś wycofać wszystkie oferty dodane do kampanii Black Weeks? Czy trzeba każdą ofertę klikać oddzielnie?
@centrumstali_eu Jeśli nie widzisz takiej opcji w zakładkach Allegro, spróbuj napisać tutaj - do Strefy Okazji. Być może specjaliści udzielą Ci pomocy w tej kwestii.
A odpiszą mi przed końcem Black Weeks? Napisałem wczoraj po południu, ale do teraz żadnej odpowiedzi.
Dziwna jest ta praktyka, że przy dodawaniu ofert do Black Weeks jest taki magiczny przycisk - 'Zaznacz wszystkie', ale przy rezygnacji już tego magicznego przycisku nie ma
@centrumstali_eu tak, otrzymasz odpowiedź, widzę, że pisałeś już do nas 4 razy i muszę poprosić Cię o cierpliwość, kolejne zgłoszenia tylko przedłużą odpowiedź.
Poprosiłam już w o w miarę możliwości szybką odpowiedź dla Ciebie w sprawie nr 37321305.
@centrumstali_eu otrzymałam informację, że oznaczenia zostały już usunięte z Twoich ofert 🙂
Podpinam się do tematu. Bo w regulaminie dość nie jasno napisano.
Czy oferty same stracą oznaczenie Black Weeks z końcem obowiązywania?
Czy trzeba te oferty Zrezygnować w kampanii.
Czy będzie przycisk Zaznacz wszystkie gdyż wystawiając setki ofert nie bardzo każdą klikać z osobna?
Będę wdzięczny za odpowiedź,
Marcin z FoxyStore
@foxystore po zakończeniu kampanii, oznaczenie Black Weeks samo zniknie z Twoich ofert.
@la_nika Kampania do której zgłaszałem oferty miała trwać do 30 Listopada.
W jakim czasie - (jest jakiś ustalony termin) zniknie z moich ofert oznaczenie Black Weeks?
@foxystore a możesz podać jakiś przykład gdzie to oznaczenie jest jeszcze widoczne?
Widnieją w Mój asortyment - sortowanie po promowaniu Black Week