Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dwa lata temu moje konto zostało zablokowane za nie zwrócenie środków kupującemu.Sprawa wyglądała tak że przedmiot został wysłany sprawny kupujący otrzymał uszkodozny dostał on rekompensate z POK ja pieniędzy nie oddałem bo nie poczułem się do winy.Teraz chciałbym to konto odblokować i pytanie czy jeżeli zwrócę środki do allegro to moje konto zostanie odblokowane tak samo osób z mojej rodziny bo oni również dostali blokady?
@Playstation-plus Z pewnością spłacić musisz, szczegóły pytaj tu:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65
@Playstation-plus jak spłacisz dług, wyspowiadasz się😂 to grzech zostanie ci odpuszczony.
@Playstation-plus Nie, ale musisz swoje odczekać, bo nie kwapią się do odpisywania. W końcu po spłaceniu długu i obietnicy poprawy- odwieszą ci konto. Tak robią.
Wiesz- czekali na kasę dwa lata, to mogą cię troszkę poprzeciągać za to.
Pisałem z pomocą allegro ale ciężko się dogadać bardzo długo odpisują czasem wgl nie odpisują.Jestem poprostu ciekaw czy ktoś miał taką sytuację i czy został odblokowany.
@Playstation-plus Niestety tylko oni mogą to zrobić(Allegro), żadna odpowiedź tu nie będzie wiarygodna, próbuj.