Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam dostałem blokadę na wypłaty i sprzedaż
Zdaje się że nic nie zrobiłem zamówienia wysłane , brak negatywów, brak naruszeń regulaminu
Musiałem wysłać zdjęcia i FV w celu weryfikacji w odpowiedzi dostałem zebym zakończył rozpoczęte zamówienia i kiedy dotrą to się odezwał.
Czy to oznacza że Mam się pakować ? Miał ktoś podobnie ?
Idzie jakoś się uratować ?
Dziś już chyba nic z odpowiedzi o 15 napisałem do obsługi, teraz już późno, czekam jutra .
Widzę, że Ci odblokowali konto. Gratuluję i życzę powodzenia, ja nadal czekam
Oferty są widoczne, może nie wie jeszcze.!
Tak dziś obsługa allegro jeszcze pokazała mi co Mam zrobić i o 21 blokada zdjęta, strachu się najadłem ale i naukę wyciągnąłem z Tego też jakąś napewno .... Dzięki wszystkim i powodzenia
👍
Co jeszcze musiałeś zrobić?
Dziś wszystkie przesyłki musiały być doręczone, napisałem i dostałem info że brakuje numeru śledzenia w starej przesyłce która była dostarczona, uzupelnilem jeszcze i po 5 minutach blokada zdjęta, widocznie kusi być wszystko na tip top
Taki dziś mail dostałem
"Dziękuję za kontakt. Pańskie odwołanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Konto "wojtekmarchewka" znów jest aktywne."
Działamy dalej 😁
Ps. Czy ogłoszenia wznowiły Ci się automatycznie, czy musiałeś ręcznie?
Super, że odblokowali tak fajny profil. Jestem maniakiem zakupowym sprzętów do majsterkowania.
Jak wystawisz kiedyś listwę- prowadnice do pilarki tarczowej - ukośnicy daj znać ALBO JAKIŚ FAJNY STÓŁ w dobrej cenie.