Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, dziś o koło godziny 16 zauważyłem, że sprzedaż na moim koncie została zablokowana, zauważyłem mail o naruszeniu regulaminu z powodu powielenia aukcji z tym samym produktem. Nastąpiło to przez błąd programu do synchronizacji stanów magazynowych z aukcjami na allegro (wapro aukcje), nie byłem świadom, że aukcja z automatu wznawiała się po usunięciu jej przez allegro. Aczkolwiek są to jedynie moje domysły, szukając możliwości odblokowania konta w jednej zakładce zostałem poinformowany, że to z powodu nieopłaconych faktur, w innej czatbot podpowiadał niezweryfikowane konto.
W chwili obecnej absolutnie zgłupiałem, nie otrzymałem doprecyzowanego powodu blokady konta, nie posiadam za bardzo możliwości kontaktu w celu wyjaśnienia sprawy i szybkiego powrotu do sprzedaży. Nie stosuje celowo nieuczciwych technik sprzedaży, staram się by mieć świetną obsługę kupujących, szeroki asortyment, szybką wysyłkę i nagle okazuje się, że cała sprzedaż jest przekreślona z przyczyn mi do końca niewiadomych.
Jaki formularz? nie oddzwaniacie mimo potwierdzenia ze jestem na liście oczekujących. Nie potraficie podać przyczyny ani żadnej konkretnej informacji - dlaczego sprzedaż została zawieszona
@kompaktownia dział bezpieczeństwa kontaktuje się wyłącznie w korespondencji mailowej.
Mam dokładnie ten sam problem. Brak jakiegokolwiek powiadomienia lub podania przyczyny, brak naruszenia regulaminu itd. Proponuje pozew zbiorowy przeciwko allegro bo to wyglada mi na grubszy numer. Nie otrzymałem żadnego E-Maila z powiadomieniem lub informacja. Podczas chęci wznowienia, pojawia się poniższą informacja:Nie masz wymaganych uprawnień, aby wystawić ofertę (sprzedaż zablokowana). Powodem mogą być nieopłacone rachunki, konieczność ponownej weryfikacji lub inne naruszenia regulaminu.