anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

blokowanie produktu

SwiatZapachowrg
#7 Wielbiciel#

Witam mam pytanie wznawiając niektóre oferty wyskakuje komunikat zablokowany przez administratora . Czy ten produkt allegro uwzględni jako ponowna próba wystawienia ? Ostatnio zablokowano mi konto przez złąmanie regulaminu i zablokowało niektóre oferty , czy te oferty usuną sie automatycznie czy nadal zostaja i przez masowe wystawianie wznowione co poskutkuje nastepna blokada ? Sprzedaje w formie dropp i każde błędy wynikaja z błedu pliku hurtowni . 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@SwiatZapachowrg Doprecyzuj czy oferty, przy których widoczny jest komunikat, pojawiają się jako wystawione?

Czy po ich wcześniejszym usunięciu wprowadziłeś zmiany?

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

SwiatZapachowrg
#7 Wielbiciel#

Została usunieta przez system . Sprawdzam opisy czy nie ma w nich substancji niedozwolonych . Pózniej zaznaczam całą stronę i wystawiam ale i tak raz znalazła sie oferta która rzekomo nie spełniala normy mimo że niedostrzegłem w opisie substancji zakazanych i przyszedl komunikat z allegro żę oferta zablokowana i teraz nw czy po raz kolejny nie dojdzie do blokady konta 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@SwiatZapachowrg Na podstawie informacji, które przesłałeś, nie jestem w stanie jednoznacznie odpowiedzieć czy doszło do naruszenia regulaminu i czy zostaną podjęte w związku z tym działania skutkujące blokadą konta. Niemiej jeśli konto zostanie zablokowane, na pewno otrzymasz informację mailową w tej sprawie. 

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów