Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, nie mam aukcji widocznych w Moje allegro- o co chodzi? Widziałem ,że inni też mają z tym problem.
Dzień dobry
Jestem sprzedającym. Nie mam podglądu swoich ofert ( moje oferty). Jest tylko informacja o Allegro lokalnie ( na którym nic nie było wystawiane ) gdzie mam się zalogować. Co się stało ?
Przy wystawianiu mogło cię przekierować na AL aby tego uniknąć trzeba zaznaczać teraz że chce się wystawić na normalnym allegro ,sprawdź na tym AL .
Ale w Allegro Lokalnie też nie ma ofert ?
@nina051 Sprawdziłam. Coś się chrzani. Spróbuj później.
Mam to samo. Wczoraj wszystko ok, a w nocy coś się zadziało i zniknęły wszystkie oferty. Nie ma ich nawet na liście zakończonych.
oferty są na koncie https://allegro.pl/uzytkownik/embikk?bmatch=baseline-product-cl-eyesa2-engag-dict45-uni-1-3-0717 tylko ograniczony dostep do nich ,
może chcą się pozbyć z głównego niefirmowych - ale wiem że na firmowych tez nie można wejść na "moje oferty"
@ilusion74 Nikogo na razie nie chcą się pozbywać 🙂 Po prostu się zepsuło. Naprawią.
Już działa 🙂 pozdrawiam
U mnie nie działa
u mnie zadziałało i już nie działa, normalnie jakaś masakra 😞
Od rana nie można sprawdzić listy ofert, w menadżerze sprzedaży podobnie. Allegro co się dzieje???
Chyba mają jakiś problem u mnie też pusto zostały tylko reklamy
U mnie przy okazji jest odnośnik do Allegro Lokalnie
Witam serdecznie
Czy ktoś wie, dlaczego nie widać żadnych ofert na allegro? a nowo wystawianych również nie ma, co się dzieje?
mam to samo, podłączam się do pytania
Już działa 🙂
U mnie nie działa