Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, nie mam aukcji widocznych w Moje allegro- o co chodzi? Widziałem ,że inni też mają z tym problem.
U mnie też nie
Dzień dobry
Proszę o informacje, czy inpost znów nie działa, czy to u mnie jest tylko problem. Powtórka sprzed kilku dni
U nas to samo 😞 Infolinia Inpost nie reaguje ( kręci się w kółko
katastrofa... jeszcze po weekendzie
Potwierdzam, że obecnie występują problemy z dostępem do zakładki Moje oferty. Dział Techniczny wie o tym i pracuje nad usunięciem przyczyny.
Przepraszamy za utrudnienie.
Dzisiaj rano zauważyłam problem, nie wyświetlają się żadne moje oferty, w tej zakładce widzę tylko jakies reklamy Allegro, nie zmieniłam przeglądarki, wszystko jest jak zawsze... tylko nie mam widoku żadnej oferty, nie mogę też wystawić nowej oferty.. Ktoś coś wie??
w MS też brak ofert - kolejna awaria ? k...mać !! zacznie ten bubel działać kiedyś normalnie ?
Jak chcesz sprawdzić swoje oferty wejdź główną stronę w ikonkę "czego szukasz?" wybierz "użytkownicy" wpisz swój nick i wyświetlą się twoje aukcje ,na razie to tylko tak działa.
U mnie dokładnie to samo od wczoraj! na dwóch różnych przeglądarkach i dwóch róznych kontach.... Nie widzę swoich ofert
Pomogło wylogowanie i ponowne zalogowanie... na razie jest ok.
u mnie ani wylogowanie nie pomaga, ani wyczyszczenie historii...
Mam to samo!!!!!
Wejdź na stronę główną allegro w zakładkę "czego szukasz" wybierz "użytkownicy" i wpisz swój nick i takim obejściem ujrzysz swoje aukcje.
@mwmonety użytkownikowi @wojtek-heye zapewne chodzi o mozliwosc edycji swoich produktów co bardzo jest utrudnione przez "sklep" druga kwestia to nie tylko u ciebie zniknely, na A jest ostatnio z tym non stop problem
@Rad-Stol W ten sposób korekty nie zrobisz można tylko zobaczyć swoje pozycje.
a owszem i zrobisz 😉 tylko trzeba potrafic
@Rad-Stol Fakt nie wiem i kombinować mi się nie chce ale jak masz dobry pomysł to go podaj wiele osób pisze i szuka pomocy .
W takim razie zapraszam wszystkich do kontaktu kolodziejczyk.bartosz@outlook.com z miłą chęcią podejmę współpracę
@_HolaOla_ możemy prosić o informacje?
stary, tu nie chodzi o podgląd swoich ofert tylko o brak możliwości ich edycji z poziomu zakładki "OFERT" w Menedźer Sprzedaży, jest pusto.