Ale w Allegro Lokalnie też nie ma ofert ?
@nina051 Sprawdziłam. Coś się chrzani. Spróbuj później.
Mam to samo. Wczoraj wszystko ok, a w nocy coś się zadziało i zniknęły wszystkie oferty. Nie ma ich nawet na liście zakończonych.
oferty są na koncie https://allegro.pl/uzytkownik/embikk?bmatch=baseline-product-cl-eyesa2-engag-dict45-uni-1-3-0717 tylko ograniczony dostep do nich ,
może chcą się pozbyć z głównego niefirmowych - ale wiem że na firmowych tez nie można wejść na "moje oferty"
@ilusion74 Nikogo na razie nie chcą się pozbywać 🙂 Po prostu się zepsuło. Naprawią.
Już działa 🙂 pozdrawiam
U mnie nie działa
u mnie zadziałało i już nie działa, normalnie jakaś masakra 😞
Od rana nie można sprawdzić listy ofert, w menadżerze sprzedaży podobnie. Allegro co się dzieje???
Chyba mają jakiś problem u mnie też pusto zostały tylko reklamy
U mnie przy okazji jest odnośnik do Allegro Lokalnie
Dzisiaj rano zauważyłam problem, nie wyświetlają się żadne moje oferty, w tej zakładce widzę tylko jakies reklamy Allegro, nie zmieniłam przeglądarki, wszystko jest jak zawsze... tylko nie mam widoku żadnej oferty, nie mogę też wystawić nowej oferty.. Ktoś coś wie??
w MS też brak ofert - kolejna awaria ? k...mać !! zacznie ten bubel działać kiedyś normalnie ?
Jak chcesz sprawdzić swoje oferty wejdź główną stronę w ikonkę "czego szukasz?" wybierz "użytkownicy" wpisz swój nick i wyświetlą się twoje aukcje ,na razie to tylko tak działa.
U mnie dokładnie to samo od wczoraj! na dwóch różnych przeglądarkach i dwóch róznych kontach.... Nie widzę swoich ofert
Pomogło wylogowanie i ponowne zalogowanie... na razie jest ok.
u mnie ani wylogowanie nie pomaga, ani wyczyszczenie historii...
Mam to samo!!!!!