Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Brak możliwości wysyłki dpd smart. Pojawia się informacja:
Błąd przetwarzania
Problem z nadaniem przesyłki. Skontaktuj się z nami. Pomożemy jak najszybciej.
Czy ktoś w dniu dzisiejszym też ma taki komunikat?
U mnie mieli od początku Dpd nie idzie nadać .Albo pokazuje mi się błąd
order ID: d413c8e0-797e-11ed-8b8c-1387c1d1c380
Czekam i czekam i nic się nie dzieje. Proszę o pomoc.
czy allegro wciąż robiąc zmiany nie może zrobić żeby te przesyłki allegro dpd działały jak trzeba ? Przecież to zgroza godz wpisywałem przesyłki dpd a teraz czekam już godzinę aż to przejdzie i zamówie kuriera, no szok.
Kiedy będzie naprawiony błąd z nadawaniem paczek UPS?
Czlowiek po weekendzie ma tyle paczek do nadania i zawsze jakis problem
Mam problem w nadaniem allegro DPD w dniu 12.12.2022. Nie można wydrukować etykiety.
niem można nadać żadnej przesyłki przez nadaje z allegro
My również mamy ten sam problem, nie możemy nadać DPD
Witam.
Nie mozna nadać przesyłek: Allegro One Box, cały czas kręci się kółeczko i nie przechodzi dalej. Rano chodziło od około godziny 9.30 przestało. Bardzo proszę o naprawienie błędu bo inaczej paczki nie wyjdą dzisiaj do klientów, a my rozważamy wycofanie przesyłek Allegro One Box z naszych cenników bo ostatnio ciągle są z nimi tylko problemy.
Prosze o pilną reakcję, nie będę wysyłać screenów bo po prostu nie działają na żadnym naszym koncie.
Pozdrawiam
Super-Price_IMP
Nie można też nadać przesyłki w punkcie One Box
Witam,
Przy robieniu wysyłek z DpD system się wiesza i dalej nie było etykiet, poczekałem parę minut zrobiłem jeszcze raz znowu zwis i brak etykiet nagle patrzę w system 3 x nadane przesyłki(tego samego klienta) .
Proszę o informację jak mam to anulować i odzyskać koszty bo kwota nie jest mała ;/
Kiedy awaria zostanie naprawiona ?
@FUB_Step-Bud została naprawiona o 10:40 ale dalej nie działa ... ale allegro twierdzi, że nie ma żadnej awarii. 😀
jak zawsze po weekendzie co czlowiek ma najwiecej paczek do nadania....i bądz tu czlowieku spokojny
jedno zamówienie udało się i tyle .
An error has occurred
Nie udało się zamówić jednej lub więcej paczek. Aby dokończyć nadawanie, popraw błędy, które są wskazane w górnej części formularza nadawania lub usuń problematyczną paczkę.
Brak możliwości wygenerowania etykiety nadawczej przez pocztę polską. Mieli, mieli i nie wytwarza etykiet
Szanowni eksperci, moderatorzy....Poniedziałek, człowiek stara się być oazą spokoju, od rana w dobrym humorze, okres świąteczny i generalnie fajnie, zima...pada śnieg, dużoo zamówień...w tle Last Christmas G. Michaela i nagle *!(#$|^*(&# G@EYFDI JA **piiip****E znów awaria i brak możliwości nadawania paczek allegro. Może czas już wysłać swoich ludzi na szklenie do Pana Brzózki?!
Tylko się podpinam, żę mam ten sam problem. Nie mogę wygenerować etykiet na Allegro One Box 😞