Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę zmienić adresu odbioru paczki przez kuriera Orlen,ani zmienić adresu do zwrotów. Czy musicie wprowadzać takie zmiany w takim okresie? Ludzie dziś odbijali się od paczkomatu Orlen,bo nie mogli nadać paczek. Jeden wielki bałagan.
@GrzybH Nie martw się, będzie dobrze. Przecież tam nad całym procesem zmian czuwają "tęgie umysły" 😒
Zabawa polega na tym,że takimi akcjami strzelają sobie w kolano . Tak jak dziś ludzie klęli przy paczkomacie,to głowa mała. To co zrobili,to jest mega utrudnienie. Kurier potrafi przyjechać po odbiór paczki o 10 i twierdzi,że drugi raz nie podjedzie . Masakra. Ten ,kto to wymyślił,musiał być nieco wstawiony.
@GrzybH opisz proszę, na czym polega Twój problem ze zmianą adresu podjazdu i adresu do zwrotów w przypadku ORLEN?
Czy ten podjazd jest już zamówiony (jeśli tak, poproszę o jego numer i numer przynajmniej jednej przesyłki, którą kurier ma odebrać)?
Próbowałem zmienić adres odbioru paczki przez kuriera Orlen i nie mogę potwierdzić zmiany. Chciałbym również zmienić adres do zwrotów, ponieważ zwroty kierowane są pod adres, gdzie mam zarejestrowaną działalność,a ja wysyłam z innego miejsca. Do tego wszystkiego,klientka właśnie anulowała to zamówienie,o które chodziło,a ja już wydrukowałem etykietę i nie mogę anulować.
@GrzybH, jeśli nie skorzystasz z etykiety, to opłata nie zostanie naliczona, ale czy zamówiłeś już po nią kuriera i chcesz anulować jego podjazd?
Czy masz uzupełniony poprawnie adres do zwrotów w zakładce Warunki zwrotów?
Nieodebrane przesyłki są zwracane na adres z ustawień konta, więc ten adres też możesz zmienić.
@GrzybH To taki świąteczny prezencik od Allegro dla sprzedających 😁
Z tego co zdążyłem się zorientować,to mnóstwo ludzi sprzedających na allegro jest tą zmianą wk#$&@nych.
@GrzybH Oczywiście, bo nie dość że pomysł **piiip**yczny, to jeszcze na siłę narzucany. A przepraszam, jakby co niektórzy powiedzieli ze Smarka można zrezygnować i problem zniknie.