anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak odbioru paczki przez kuriera

MAMY ROZWIĄZANIE!
FHUOZDOWSKI
#9 Pomysłodawca#

Witam,

przesyłka przygotowana z etykietą do wysłania, zamówiony Kurier Pocztex w dniu  2025-03-18 09:51:07, kurier nie podjechał do tej pory. Przesyłka przez Allegro Kurier Pocztex. 

Co możemy zrobić aby kurier się pojawił? Paczka czeka już 3 dzień. 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
kostas11
#21 Demiurg#

@FHUOZDOWSKI no i nie podjedzie, Allegro nie ma umowy na podjazdy, to musisz sam załatwić i opłacić na umowie własnej 😞

W sekcji Nadawca, w polu Urząd nadania, jeśli nadajesz przesyłkę:

• na umowie własnej – automatycznie wpiszemy urząd, który jest przypisany do Twojej umowy własnej – przesyłkę możesz nadać wyłącznie w tym urzędzie lub
  • na umowie Allegro – wybierz dowolną placówkę Poczty Polskiej i nadaj przesyłkę w tym urzędzie.

Podjazd kuriera dla przesyłek metodą dostawy Poczty Polskiej nie jest obecnie możliwy w Wysyłam z Allegro.

________
Κώστας
oznacz moderatorów
FHUOZDOWSKI
#9 Pomysłodawca#

@kostas11 dzięki za podpowiedź, czy możesz powiedzieć, gdzie znalazłeś takie informacje? Chcę przeczytać więcej w tym temacie. Dzięki!

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@FHUOZDOWSKI Allegro ma taki dział jak Pomoc możesz do niej wejść z salesproblemos lub https://help.allegro.com/sell/pl 

________
Κώστας
oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Poprosić o pomoc allegro ,to ich kurier a na przyszłość lepiej zastanowić się nad zmianą dostawcy.

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@FHUOZDOWSKI podaj mi proszę numer zamówienia, którego dotyczy ta przesyłka. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
FHUOZDOWSKI
#9 Pomysłodawca#

@_HolaOla_ Numer: 

eff7adf1-0357-11f0-a04a-1fc7bb041b79

z dnia 17 mar 2025, 18:48

Będziemy wdzięczni za pomoc. 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@FHUOZDOWSKI dziękuję. Wszystkie informacje o nadaniach przesyłek w Poczcie Polskiej i Pocztex znajdziesz w tym artykule i @kostas11 ma rację, przez Wysyłam z Allegro nie ma możliwości zamówienia podjazdu dla tej paczki.

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów